Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obniżyłem swój wiek o 6 lat na portalu randkowym i od raz mam większe powodzenie

Polecane posty

Gość gość

Więc jednak kobiety rozliczają faceta z wieku :D Ciekawe, lepiej więc nie mówić ile ma się lat bo można wszystko sobie zburzyć.

Ale szukasz kogoś do bzykania? Bo jak do związku, to hmmmm...zaczynać od kłamstwa nieładnie. Nie zaufałabym takiemu facetowi.

Gość gość
a co to za "powodzenie", skoro w realnym życiu nie masz nic?

Gość gość
Następny, któremu się roi!

Gość samotny romantyk II
Taka historia: jest facet i dziewczyna. Ona zobaczyła jego wiek i jest na nie. On do niej pisze, ona go olewa. Standard Facet poszedł po rozum do głowy. Obniżył wiek i zagaduje do innej dziewczyny. Ona spojrzała na jego wiek, uznała że jest ok, zaczęli ze sobą rozmawiać, spotykać się, ona się zakochała i czuła się szczęśliwa. Potem dowiedziała się że on jest starszy niż początkowo mówił. Zaczęła analizować .. plusy, minusy .. ale fakt że czuła się u jego boku szczęśliwa i zakochana przeważył, wybaczyła kłamstwo i są razem. O czym to świadczy? Nie wolno być uczciwym do kobiet, bo one kierują się emocjami. Czasami lepiej wejść na imprezę jako Dyzma i zdobyć znajomości niż nie wejść wcale. Najwyżej cię wyproszą jak się zorientują zbyt wcześnie. Żeby zdobyć kobietę nie wystarczy być inteligentnym, trzeba jeszcze z tej inteligencji korzystać. Po trupach do celu!

Gość gość
trupy przy miłości to raczej wpadka. olewam chamów, na imprezach szczególnie. facet, który już na wstępie kłamie, ma przechlapane.

Tym gorzej dla niego, bo normalna kobieta kopnie takiego w tyłek, za nieuczciwość.

Gość gość
To chyba normalne, ja nawet nie patrzę na znacznie starszych ode mnie facetów, którzy do mnie piszą, to świadczy, że facet zainteresowany młodymi przedmiotowo postrzega kobiety- tylko młoda jest okej, a w jego wieku to już za stara?? To mnie też pewnie za parę lat będzie chciał wymienić na nowszy model.

Gość gość
To raczej twoja logika sięga bruku,skoro nie ogarniasz, że za kilka lat ja również będę za stara dla takiego faceta, a on swojej mentalności nie zmieni-takiemu typowi wydaje się, że nigdy nie jest za stary na młodą. I ogólnie nie odpowiada mi to przedmiotowe podejście (że uważa, że choćby rówieśniczka jest dla niego za stara!) zresztą, nie odpowiadają mi stare pierdziele, wolę faceta w podobnym wieku, z którym mam porównywalne doświadczenie życiowe, z którym wspólnie będę szła przez życie. Pogódź się z tym, że normalna dziewczyna nie zechce piernika, co najwyżej jakaś desperatka, której wszystko jedno, byle jakikolwiek chłop był.

Gość gość
boisz się bo jesteś stary i masz świadomość, że tymi młodymi możesz pomanipulować trochę,a tymi w twoim wieku już niespecjalnie. zawsze wyczuję manipulanta. przy spotkaniu i tak wyłazi słoma z buciorów, więc daruj sobie to obniżanie wieku.

Gość gość
Moim zdaniem to wynika z większego udziału młodszych kobiet na tym portalu i to jedyne słuszne wyjaśnienie, a ten myśli że jakąś kobiecą naturę odkrył.

Gość gość
Chęć na rozwód to może przyjść i 10 i 20 lat po ślubie, wszystko w tym czasie może być inne, nawet twój tok logicznego myślenia. Poza tym kalkulowanie sobie daty ślubu jest dziwne, ale ok, też sobie ustalę że wyjdę za mąż po 30 za młodszego faceta, to da pewne prawdopodobieństwo, że szybko nie umrze.

Gość gość
Ja bym pewnie uwierzyła w bajeczkę, że niechcący taką datę wpisał i nawet nie wiedział, że taka liczba tam istnieje :P Tyle, że jeżeli wyglądałby dobrze i byłby fajny, to co z tego, że "się pomylił?", więc faceci mają trochę racji. To oznacza, że ja też mogę się pomylić :) tyle, że nie chcę.

Gość gość
"Kobiety w tej materii na ogól mylą się w 75%" A to nie znałam tej statystyki :)

Nie wiem czy jest to dobre rozwiązanie. Nie chciałabym budować relacji z kimś kto od początku nie gra w porządku względem mnie.

Gość gość
A ile masz lat, że obniżasz. Do mnie zarywają 20 a nawet kur... 25 lat młodsi i dodają sobie lat, że niby to pomyłka bo on nie ma 25 tylko 28 czy cos w tym stylu. Żenada jak można budować jakąkolwiek relacje nawet koleżęńską na kłamstwie

Gość gość
klamstwem??? masakra

Gość gość
Jest jeszcze opcja fotografowania się na tle cudzych willi i aut :D