Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet ciagle nalega na anal a dla mnie to obrzydliwe

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy sie powinnam przełamać dla niego, czy tego nie robic skoro mnie to obrzydza, poza tym boje sie bólu ?

Gość gość
absolutnie, nie nie zgadzaj sie, za chwile juz nie bedzie twoim facetem , znajdzie sobie taka co mu da i problem zniknie

Gość gość
to jest calkiem przyjemne jak facet to dobrze zrobi:) a duzego ma?

Gość gość
wlasnie zaproponuj ze sie zgodzisz dopiero wtedy gdy on sobie wlozy dlugiego ogorka albo cos innego od razu mu sie odechce

Gość gość
bedac w zwiazku powinno sie spelniac swoje fantazje nawzajem, Ty nie masz zadnych? jestes kloda w seksie? jak tak to zaraz nie bedziesz miala problemu bo cie zostawi;)

Gość gość
Dobra prawda a najgorsze jest jak cię boli chcesz żeby przestał a on mocniej pcha i później wybiciemwkłada do ust jak raz ulegniesz to klapą faceci są

Gość gość
Mam propozycję ! Powiedzcie, że najpierw jemu zrobicie tak w tyłku i wielkością przypominający własny, a potem zobaczymy. Ja facet to wam mówię. Jak ja chcę to i ja muszę wytrzymać :) Czy nie :)

Gość gość
tak jak on chce to jemu najpierw wsad cos w d**e jak zobaczy jaki to bol to juz nie beedzie chcial

Gość gość
Mój partner również nalegał na seks analny a ja mu uległam i na początku niespecjalnie mi się to podobało... Teraz zażywam FlibroActiv link tutaj: http://flibroactiv.com?p=o36j Po prostu rewelka! Mam orgazmy analne, które są dużo fajniejsze od pochwowych, sama nalegam na seks w drugą dziureczkę :) Spróbujcie, na pewno pomoże!

Gość gość
Anal jest do doopy

Gość gość
tak niech się nie zmusza niech nie robi nic wbrew sobie, ciekawe czy jej partner spełnia jej fantazję i zachcianki... Wszystkie panie z jakimi byłem dopuszczają tą formę zbiżenia, oczywiście sam wiem że nie zaczęsto i trzeba się do tego przygotować nawilżenie itd.

Gość gość
Moim skromnym zdaniem, anal można porównać do konsumpcji żywności ze śmietnika, zamiast z lodówki.

Gość gość
9:52 chyba cię coś pochrzaniło miałem mnóstwo kobiet i żadna nie godziła się na anal nawet prostytutki się nie godzą (tylko nieliczne wyjątki)

Gość gość
Pedały nikt normalny kobiecie w dupsko nie wsadza

Gość gość
Pedały nikt normalny kobiecie w dupsko nie wsadza