Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wózek z sama gondolą gdzie jaka

Polecane posty

Gość gość

zauwazylam ze strasznie "modne" staly sie wozki 3w1 ale ja rodze w maju i wydaje mi sie ze wózek ten nie jest dla mnie . Zastanawialam sie raczej nad duża gondolą + nosidelko bo i tak w zimie w spaceróce nie bede jezdzic przeciez a takie 3 , 4miesieczne dziecko nie chce wkladac w spacerowke na miesiac czy dwa .Z tego co wiem to te spacerowki z 3w1 sa strasznie ciezkie i zazwyczaj pozniej trzeba dokupic osobna spacerowke i ja bym chciala kolo marca kupic bardzo dobrą spacerówke a nie wyrzucac pieniądze w bloto bo taka moda jest .... no i mam problem bo wszedzie są te piepszone wóżki 3w1 a jak sa 2w1 to z tą spacerówka i mała gondola mam dosc szukania tego bo nigdzie nie ma tego co ja chce ! moze mialyscie podobna sytuacje ? gdzie moge znalesc taki wozek albo jaki wy mialyscie bo ja juz nie mam sil .

Gość gość
Ja mialam sama gondole - Roan Kortina. Wozek super wygodny dla dziecka z ogromna gondola.

Gość gość
Akurat 2w1 ale gondola mega wielka - jedo fyn memo. Mój syn jezdzil nim 7 miesięcy a jest naprawde dużym dzieckiem. Weź pod uwagę ze większość spacerówek nie ma pompowanych kol, a te 2w1 maja. Dla malucha do roku dobra amortyzacja jest bardzo wazna.

Gość serotkaa
No ale Twoje dziecko pół roku skończy w listopadzie, wtedy juz często duźe maluchy nie mieszcza się nawet w duże gondole. Tym bardziej niemowle 7, 8 - miesięczne. To w czym będziecie jeździć w zimie? Tak jak już napisano wyżej, spacerówka na pompowanych kołach do jazdy po śniegu jest wówczas niezastąpiona... Ja tez mam jedo fyn memo 2w1 i jestem bardzo zadowolona - gondola spora, koła pompowane, wózek mega zwrotny i wygodny.

Gość wiii
ja urodziłam córkę w maju, dokładnie 3 maja. gondola nie przydała nam się praktycznie WCALE. córka z chiny ludowe w niej nie chciała jeździć i koniec. jeździła tylko w foteliku. jak miała 4 miesiąc to już jeździła w spacerówce rozłożonej na płasko bo to jej odpowiadało a zawsze to lepiej niż w foteliku także możesz sobie planować wozić dziecko tu i tu w tym i tym a co dziecko na to to już inna historia....