Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On chyba się mnie wstydzi

Polecane posty

Gość gość

Znamy się ponad 2 lata, ponad rok jesteśmy razem, a od stycznia ze sobą mieszkamy. Poznałam jego rodzinę, część znajomych, a mimo tego on chyba się mnie wstydzi. Może to wyda się dziecinne,ale jestem zazdrosna,że z ex miał wspólne zdjęcia(ba! nadal widnieją na ich profilach), był wobec niej uroczy, typ który codziennie w jakiś tam żartobliwy sposób okazywał jej swoje uczucia(wpisy na portalach). A ze mną? Zdjęć-nie, wpisy?jakie wpisy. Najchętniej by udawał,że jest singlem. A ja czuję potrzebę powiedzenia każdemu,że jesteśmy razem. Zwłaszcza jego koleżankom,które mnie nieziemsko denerwują swoimi komentarzami i wiadomościami,które mu wysyłają. Ok, nie jestem bez wad,ale nie jestem jakiś Quasimodo, żeby mnie ukrywać przed światem. Jest mi po prostu przykro,że wobec mnie nie jest tak uczuciowy jak był wobec niej. I nawet jego "kocham Cię", które wypowiada co parę minut mnie nie przekonuje, a wręcz mam wrażenie,że powtarza to,żeby mi zrekompensować brak okazywania uczuć publicznie. Uprzedzając-tam,rozmawiałam z nim,ale on twardo obstaje przy swoim,że mam nie być zazdrosna,że on mnie kocha i blablabla. No jak mam nie być?! Wku**** mnie to już,przez co nasz związek się sypie. To tyle,wyrzuciłam to z siebie.

Gość gość
jak często mu dajesz w picze?

Gość gość1233
nie marnuj na niego czasu

Gość noveore
co za czasy nastaly, rzygac sie chce :O pewnie, rzuc faceta, bo nie ma fejsa & insta zawalonego twoimi zdjeciami.