Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalala555

objawy ciazy....??????

Polecane posty

Gość lalalalala555

10 dni po stosunku mam objawy ciazy podobne do tych przed okresem, a do okresu zostaly mi jeszcze 2 tygodnie.... chyna za wczesnie na objawy swiadczace o ciazy... sama juz nie wiem????

Gość gość
jak długie masz cykle? skoro jeszcze masz 14 dni do okresu to jaka ciąża? owulacja jak już.

Gość lalalalala555
Mam troche nieregularny okres, ale w tym miesiacu dostalam go 2 marca a do stosunku doszlo zaraz po okresie 8 marca ... I sama sie juz pogubilam troche dziwnie sie czuje nigdy tak nie mialam wiec pierwsza mysl to ciaza !

Gość gość
Tak, od razu ciaza..

Gość lalalalala555
gość a skad u ciebie taka pewnosc ze to nie ciaza???

Gość ammm
najpewniej będzie jak poczekasz do dnia okresu i zrobisz test. Można go robić już 10 dni od stosunku ale im później tym bardziej wiarygodny wynik.Ja na podobnym etapie miałam już delikatne objawy-bolesne piersi, wodnisty śluz,senność.Myślałam że to początek infekcji, stosowałam Lactovaginal i brałam rutinoscorbin. A jak nie dostałam okresu to zrobiłam test. W drugiej ciąży objawy były bardzo podobne-wtedy wiedziałam już od razu....

Gość lalalalala555
Zrobilam test wyszedl negatywny. Dodam ze byl to stosunek przerywany, 2 marca dostalam okres a 8 marca wspolzylam i dzien po stosunku zaczelo mnie bolec w podbrzuszu...co wydalo mi sie bardzo dziwne od wczoraj mrowi mnie w piersiach. Dodam rowniez ze pracuje 13 godzin dziennie czasami nie mam kiedy zjesc ani nawet nie mam sie kiedy wysikac moze to przez to boli mnie w podbrzuszu ze trzymam mocz dlugo.... nie wiem juz sama stracilam w tym wszystkim rachube

Gość gość
W ciaże nie zachodzi się zaraz po okresie,dlaczego każdy tak mysli ?? Owulacja występuje dopiero między13-14 a 19 np. dniem cyklu,ale każda kobieta ma inaczej w zalezności od długości cyklu. Wiem to po sobie,starałam się o dziecko 1,5 roku i kochaliśmy się w każdym możliwym dniu i na pewno po okresie owulacji jeszcze nie ma. Ja zaszłam w ciązę między 13 a 16 dniem cyklu... Jeżeli chcesz znać moje objawy to pojawiły sie jakieś 4 tyg.po okresie,a były to ogromne wzdęcia,których nigdy nie miałam.Czułam się jak balon... i to było zastanawiające.Noi i oczywiście w czasie gdy powinien pojawić się okres ból brzucha,identyczny jak na okres - i to tyle,żadnych innych objawów, i na pewno nie w dzień po stosunku.Reszta objawów pojawiła sie dużo później