Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochalem sie.

Polecane posty

Gość gość

Co mam zrobić jak zakochalem się w pięknej dziewczynie, a sam wyglądam fatalnie ? Dac sobie spokój czy może dac sobie spokój ?

Gość gość
:D najlepiej to jakbyś dał sobie spokoój, ale możesz tez dać se siana :P

Gość gość
a czy jest jeszcze więcej różnic np. wiek, wykształcenie, zarobki ? Masz jakąś dobrą pracę, prowadzisz firmę ? Ja myślę, że nasza siła tkwi zawsze w głowie, jak sobie wmówisz, że nie masz szans, to nie wystartujesz i się nie przekonasz; jak jesteś świadom swojej wartości ( bo o tym nie świadczy uroda) to jesteś pewny siebie i łatwiej Tobie osiągać cele. Nawet jeżeli nie jesteś atrakcyjny fizycznie, to nie szkodzi - przecież jak się rozejrzysz naokoło to zauważysz, że nie tylko piękni są z pięknymi, ale często fajny facet ma taką sobie babkę, albo odwrotnie. Musisz wierzyć w siebie i znać swoją wartość. Nawet jeżeli Ci nie wyjdzie to będziesz bogatszy o to jedno doświadczenie. Jedna rzecz która jest meeega ważna, chociaż może nie jesteś atrakcyjny to musisz bys schludny i zadbany, bo lepiej byc zadbanym brzydalem niż zapuszczonym przystojniakiem - taki u kobiety jest skreślony na dzień dobry. Moim zdaniem próbuj - inaczej się nie dowiesz.

Gość gość
a możesz napisac więcej szczegółów co to znaczy, że wyglądasz fatanie ? Masz kiepską budowę ciała czy twarz ? Możę się Tobie tak wydaje ?

Gość gość
No jak to co? jestes glupi czy udajesz. chyba dobrze wiesz,co powinienes zrobic.

Gość gość
szczerze ? mam oczoplas na jednym oku, jest ono mniejsze od zdrowego, noszę okulary. brak mi pewności siebie, mam 19 lat, parę razy podbijalem do kobiet, zanim to zauważyły to ok, ale po spojrzeniu sobie w oczy kontakt się urywa. nie mam żadnych sposobów na ten problem, lekarz powiedział że nie mozna tego oka ruszac. ogólnie nie chodzi o budowę ciała a o twarz właśnie. mam ogromne kompleksy, jak patrzę w lustro to różne mam myśli..