Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci czy bylibyscie w stanie być z kobieta która ma brzydka cere i problemy z

Polecane posty

Gość gość

lojotokiem ??

Gość gość
up

Gość gość
O ile była by dobra w łóżku, to nie ma problemu.

Gość gość
Byłbym w stanie :)

Gość gość
a gdyby nosiła makijaż i dopiero po zmyciu tapety okazało się że ma takie problemy ? czulibyscie się oszukani ?

Gość gość
gazeta na twarz i jechana

Gość gość
Nie czułbym się oszukany, jeżeli była by powerem w łóżku.

Gość gość
ale przecież życie to nie 24 godzinny seks :P pomijając że seks byłby w porządku... ale budzicie się rano a tu kobieta bez makijażu... wygladajaca jak potwór. nie odechciewa wam się wszystkiego ?

Gość gość
A ty byś chciała mieć faceta z przebarwieniami potrądzikowymi ?

Gość gość
nie wiem zależy czy on by się tym przejmował . dużo łatwiej byłoby mi zaakceptowac inne wady jak np nadwaga czy ogólnie niezbyt atrakcyjne rysy

Gość gość
Moja siostra ma trądzik, bez makijażu wygląda niezbyt korzystnie. Ma strasznie ziszczona cęrę, taką czerwoną. Nie wiem, ale dla mnie to niezbyt fajne.

Gość gość
Zwiazalbym sie :) Skad jestes? Ile masz lat?

Gość gość
Właśnie i niech ktoś tu nie mówi, że mężczyźni mają ogromne wymagania. To kobiety częściej bardziej wybrzydzają od facetów. Same piękne nie są, a chciałyby kogoś ładniejszego.

Gość Niedorozwinięty
Faceci, a czy bylibyście się w stanie związać na stałe z kobietą piękna ale GŁUPIĄ?

Gość gość
No połowa moich kumpli ma tępe laski ale względnie atrakcyjne, jak widać mądre im niepotrzebne :P

Gość gość
no nie wygląda to dobrze sama mam tego świadomość. a ta Twoja siostra ma faceta ? mam 24 lata jestem z południowo zachodniej polski

Gość gość
Widocznie sami mądrzy nie są :D Mądry facet chcę mądrej kobiety.

Gość gość
Zależy jak kto ma zniszczoną ta twarz. Ja jestem w twoim wieku i mam przebarwienia na policzkach, ale mam zamiar coś z tym zrobić ,żeby je złuszczyć głębokimi peelingami. Moja siostra bez makijażu ma o wiele w gorszym stanie twarz niż ja, może dlatego, ze ja leczyłem dwa razy izotekiem i tak nie wyciskałem tych syfów jak ona. Ma męża i dwójkę dzieci, ma 27 lat.

Gość gość
kobiety z reguły mają gorsze cery przez to że są ciensze

Gość gość z nerwami
gość wczoraj a gdyby nosiła makijaż i dopiero po zmyciu tapety okazało się że ma takie problemy ? czulibyscie się oszukani ? x Jak dla mnie, to nie wyobrażam sobie, żeby kobieta nie nosiła na co dzień makijażu, więc nie widzę problemu. Szczególnie nie widzę problemu przy takiej cerze.

Gość gość
przez HORMONY cera robi sie gorsza,a i przeciez w makijjazuu widac czy ma problemy z cera ,makijaz nie zakryje tak naprawde probelmow z cera,czzasami nawet bardziej je podkresli A SKORA NA CALYM CIELE jaka jest ?

Gość gość
na plecach też mam niewielki trądzik. wiem że to kwestia hormonów ale medycyna jest właściwie bezradna jedyna metoda " leczenia " to tabletki anty. a przy nich znowu mogą się pojawic problemy z naczynkami. zylakami. cellulitem czy czym tam jeszcze. nie chce wpaść z deszczu pod rynne. wiecie miałam w zyciu wiele problemów ale żaden nie był i nie jest tak wykanczajacy psychicznie jak trądzik. ludzie nie wiedzą o czym piszą bagatelizujac ten problem.

Gość gość
BRZYDKIE CIALO :(

Gość gość z nerwami
Ja nie bagtelizuję, wiem jak to wylgąda i raczej nie wyobrażam sobie, żeby kobieta tego nie tuszowała makijażem, tym bardziej, że wolę kobiety umalowane. Natomiast, ja też mam swoje braki w urodzie :D i co? Trudno, trzeba sobie nawzajem wybaczać, machać ręką. Jeśli ktoś ma pewne zalety, to pewne wady usuwają się w cień.

Gość gość z nerwami
Lubię uprawiać seks z kobietą ubraną :D

Gość gość
no akurat nie odnosilam się bezpośrednio do Twojego wpisu. ale miło słyszeć że ktoś ma takie podejście :P

Gość gość
jak z ubrana ?

Gość gość
Przciez stan cery mozna bardo poprawic zabiegami odpowiednimi,pielegnacja,gorzej ze zmarszczkami,zmarszczek juz nie usuniemy.:(

Gość gość
Ja mam ladna cere i wysmiewam ,kompromituuje tych co maja problemy z cera ;) ;) wytykam im ;)

Gość gość
jak ktoś ma problemy z hormonami to żadna pielegnacja tak naprawdę nie pomoże. zabiegi często zamiast pomoc mogą zaszkodzić. ją mogę Ci napisać że zmarszczki można zlikwidować botoksem . w teori wszystko jest proste.