Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Z BRZYDKIM CIALEM

Faceci czybylibycie w stanie byc z dziewczyna OTYLA BRZYDKIM CIALEM,duzoCELULi

Polecane posty

Gość gość
zawsze lepsza gruba ale mądra niż taka chuda oślica jak ty :D:D

Gość gość
gośćula Tylko tu nie chodzi o dziewczynę potężniej zbudowaną, ani nawet z lekką nadwagą, tylko o spasioną. Niestety facet nie pies i na smalec nie poleci.

Gość gośćula
głównie chodziło mi o to jęczenie na temat celu ,małych cycków ,grubych ud , brzydkich wosów,ogólnie o rozpowiadanie wszystkim o swoich kompleksach ,wiadomo że jak komus pokażemy palcem ooo patrz jaki mam cellulit to go zauważy ,bo kazda z nas ma ,jedna minimalny niewidoczny gołym okiem ,druga ogromny,mnie najbardziej śmiesza te co maja taki który widac tylko po sciśnięciu i jęcza z tego powodu do swoich facetów i jeszcze w tym niby cellulicie upatrują powodów zdrady. Gdybym ja zaczęła rozpowiadac że wazę 62 kg wkrótce uznano by mnie za spaslaka mimo że nie wygladam na ta wagę

Gość gość
Otyłość (mniejsza lub większa) ogółem nie jest zdrowa, sa dwie przyczyny nadwagi-otylosci ,jak kto woli . 1.Choroba ktora powoduje nadwage otylosc. 2.Lenistwo,brak konsekwencji. Czesto ..My kobiety czesto mowimy ,glosimy,ze akceptujemy swoja wage taka jaka jest ,ze podobamy sie sobie z taka waga, wmawiamy sobie ,innym.. ze "kochanego cialka nigdy za wiele itp ..wink ale nie jest to tak naprawde prawda wink stosujemy to coraz nowsze diety,zabiegi,tabletki ,przerozne rzeczy wink i niezly biznes ktos kreci ... Musimy to przed soba otwarcie powiedziec,przyznac sie ,samej sobie . MAM Diete ,ale tak naprawde jem prawie wszystko co popadnie,a pozniej ... wyszukuje nowa diete,szukam najnowszych tabletek, koktajlow na odchudzanie.. ALE innym wmowie ,ze prawie nic nie jem ...i "ze kochanego cialka nigdy za wiele " badz "tylko prawdziwe kobiety maja kraglosci" ,zapominajac o tym ,ze kraglosci to nie nadwaga,otylosc.

Gość gość
a mnie chu/j obchodzi na co który leci,najważniejsze czego ja oczekuje,i tak ma być .

Gość gość
gość dziś a mnie chu/j obchodzi na co który leci,najważniejsze czego ja oczekuje,i tak ma być . D I dlatego nikt cię kotku nie chce :classic_cool:

Gość gość
mylisz się kotku..ja jestem atrakcyjna,pod każdym względem,i nie potrzebuje żadnej akceptacji ze strony byle anonima,żeby o tym wiedzieć , i zadna dziewczyna/kobieta takich poje/banych tematów nie powinna czytać,i się sugerować ,ze jej szczęście osobiste zależy od urody i tuszy,a na pewno żaden popapraniec nie będzie ustalał standardów jaka dziewczyna ile jest warta bo żaden Polak nie jest chodzącą alfą i omegą ,a jakoś swoją głupotą i chudą doopą się nie przejmuje,tylko dlatego ,że ktoś mu włożył w pusty łepek ,że to facet rulez a takiego ch/ja ! miłego dnia,ze złudzeniami .....Panowie🖐️

Gość gość
Czyli jednej tłustej się udało :D

Gość gość
:(

Gość gość
nieeee