Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sympatia to dno!

Polecane posty

Gość gość

Kobiety na tym portalu w ogole nie maja pojecia po co tam sa i do czego on sluzy no qrwa zal... Moge wyslac tylko jedna wiadomosc na dobe wiec na poczatku wysylam oczko i patrze jaka jest reakcja (bo nie bede marnowal mojej jednej wiadomosci na kogos kto byc moze nie rokuje) i jakas idiotka mi ostatni odeslala to oczko (bo wiekszosc to zlewa i nawet nie wchodzi na profil bo uwaza z niewyjasnionych przyczyn ze taki sposob zaczepiania jest glupi...) no i gdy odeslala to oczko to ja napisalem ze moge wyslac jedna wiadomosc na dobe i podalem maila i spytalem zeby rozkrecic rozmowe czy mozna sie z nia od razu umowic czy trzeba 2 tyg bez sensu pisaccdo siebie na co ona "nie, nie mozna sie ze mna umowic"... Noz qrwa to s********j i nie zawracaj mi d**y jak nie wiesz czego chcesz ja nie jestem niesmiertelny. Takie idiotki tam siedza... :/

Gość gość
Dodam jeszcze ze na zdjeciach miala wyraz twarzy takiej wiecznie nie zadowolonej z zycia ksiezniczki... No zal

Gość gość
Boty odpisują ,siedza jakies zarudnione gamonie i odpisują ,konta fałszywe dziewczyn niby zdjęcia ale 1-2 prawdopodobnie ze starej fotki z lat 2001-2006 ściągnięte ,rozmowy szybko sie kończą zawsze z jakiegoś błahego powodu "dziewczyn" sa niemiłe i opryskliwe, dziwne zachowania ,pierwszy raz sie spotykam z takim zachowaniem w internecie .Nie wykupujcie premium na dłużej to złodzieje podobnie jest na innych portalach tego typu tylko na sympatii jest to mega zorganizowane że zwykły szarak nie jest w stanie sie zorientować.

Gość gość
wknacezwsothrr

Gość gość
Zgadzam się z autorem postu!! Zdecydowana większość anonsów to tak naprawdę nie ogłoszenia matrymonialne. Tylko ogłoszenia towarzyskie lub tez erotyczne! Dwa razy się o tym przekonałem i uważam że Redakcja Sympatii coś powinna z tym zrobić!!

Gość gość
Zgadzam się z autorem postu!! Zdecydowana większość anonsów to tak naprawdę nie ogłoszenia matrymonialne. Tylko ogłoszenia towarzyskie lub tez erotyczne! Dwa razy się o tym przekonałem i uważam że Redakcja Sympatii coś powinna z tym zrobić!!