Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

młodsza dziewczyna, miłość czy seks?

Polecane posty

Gość gość

Powiedzcie mi co sądzicie o tej sytuacji. Poznałem dziewczynę w internecie, z którą rozmawiałem przed pierwszym spotkaniem przez kilka godzin dziennie przez cały miesiąc. Później się jeszcze kilka razy spotkaliśmy i od trzech tygodni jesteśmy razem. Dosyć często się spotykamy, mimo, że mieszkamy kilkadziesiąt kilometrów od siebie(ja przyjeżdżam i inicjuję spotkania). Ona ma 18 lat i jest kilka lat młodsza. Jest to mój pierwszy poważny związek. Mamy podobne charaktery, co bardzo lubię, bo wiem, że mogę jej zaufać, poza tym nawet jak nie ma tematu do rozmowy możemy się po prostu przytulać i też obojgu nam to się podoba. Jednak mam często myśli, żeby dobrać jej się do majtek… Zastanawiam się, czy faktycznie coś do niej czuje, czy liczę tylko na seks? Co o tym sądzicie?

Gość gość
Jest młoda, ładna to normalne, że możesz mieć ochotę na seks. Ale jak sam piszesz nie cały czas tylko czasami więc łączy was coś więcej niż pociąg do siebie. Powodzenia w związku. Udane związki są tylko z młodszą.

Gość gość
Tylko Ty sam możesz sobie na to pytanie odpowiedzieć.

Gość gość
Nie chcę jej zranić tzn doprowadzić do seksu, a później uznać, że to nie to, ponieważ i tak już trochę przeszła. Z jednej strony czuję, że bardzo mi zależy na niej, bo bardzo pasujemy do siebie, kilka godzin spotkania mija w chwilę, ale z drugiej strony są wątpliwości związane z wiekiem i z tym, że przez 1,5 roku jeszcze będziemy mieszkać od siebie te kilkadziesiąt kilometrów. Poza tym kurcze, strasznie mnie podnieca myśl o seksie z dziewicą;)

Gość gość
Nie ciebie jednego podnieca taka mysl

Gość gość
No oczywiście ze nie.Nie wiem jak to sie dzieje ale zawsze mlode d**y nie maja problemu zeby poderwac starszego goscia.Panowie wytlumaczcie co jest takiego niezwyklego w mlodych laskach?