Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z was ma rozkladany fotelik Jane Matrix albo Nurse Duplo?

Polecane posty

Gość gość

Chce kupic Be Cool Twice, a on jest tego samego producenta co popularniejsze w Polsce Jane i Nurse, dlatego pytam czy ktos z was je ma albo mial. Chcialam wiedziec czy ciezko wam bylo go przenisic z dzieckiem, np. wlozyc do auta ze spiacym kilkumuesiecznym dzieckuem, albo zaniesc z dzieckiem do przychodni. Wiem, ze sa wieksze od zwyklych fotelikow, takie gondolowate, ale jak z ciezarem?

Gość gość
(wybaczcie literowki, pisze z tel)

Gość gość
?

Gość gość
To nie jest Plus Test, tylko test NTF-u i tylko niektore z wymienionych aut przeszly ten test, z ktorych czesc ma zle wyniki w testach ADAC. Pozatym NTF zrobil liste foteli dostepnych wylacznie na szwedzkim rynku, a to jest bardzo hermetyczny rynek gdzie nie ma zbyt wielu produktow z importu, wiec nie ma marek, o ktore pytam. Zreszta testy zderzeniowe sprawdzilam i nie o nie mi chodzilo zakladajac temat. Prosze uwaznie czytac.

Gość gość
nie aut tylko autofotelikow mialo byc*

Gość gość
no może link trafiony nie był, ale nie znam szwedzkiego czy angielskiego, kiedys miałąm stronkę z Plus testem, widocznie teraz źle wyszukałam. W każdym razie, jeśli lepiej sobie radzisz, to poszukaj Plus Testu. I niekoniecznie są tam foteliki tylko ze szwedzkiego rynku. Ja mam Axkida Kidzone, który ten test przeszedł. Ale on jest dla dziecka powyżej 9 kg. A dlaczego chcesz kupić taki dziwny fotelik? To może już lepiej Maxi Cosi Cabriofix, albo jakiś z Besafe czy Britaxa? Nie wydaje Ci się, że będą bezpieczniejsze?

Gość gość
W Plus Tescie promowane sa foteliki mocowane tylem do kierunku jazdy, do tego w wiekszosci szwedzkie. Nie ma fotelika do 13 kg ktory by byl mocowany przodem do kier. jazdy, dlatego Plus Test niczego nie wnosi do tego tematu. Prosze czytac ze zrozumieniem. Ja pytam o zupelnie co innego.

Gość gość
Chce kupic fotelik z gondola w jednym ze wzgledu na komfort dziecka (plaskie oparcie). Nie napisalam, ze w NTFie sa same szwedzkie foteliki, ale importowanych jest bardzo niewiele (nie ma nawet polowy popularnych zachodnich marek). Axkid jest szwedzki. Plus Test nie ma zadnego swojego ratingu. Istnieje tylko ten NTFu.

Gość gość
Testy ADAC sa zreszta konkretniejsze (moim zdanem). Ale nie o to chodzi w temacie. Potrzebuje gondolofotelika do Bandita i juz. Tylko waga mnie interesuje (realna, czyli z dzieckiem w praktyce).

Gość gość
?

Gość gość
Chcesz wozić małe dziecko przodem do kierunku jazdy????? Dobrze zrozumiałam???

Gość gość
Prosze czytac ze zrozumieniem.

Gość gość
ok.. to chyba tutaj nie uzyskasz porady.. Jednak większość woli sprawdzone rozwiązania, sprawdzone foteliki.

Gość gość
widzialam w necie ten zestaw i tam jest jeszcze gondola samochodowa i zwykly fotelik nie wolisz takiego 3w1?