Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnywrazliwy

Poszukuję miłości :)

Polecane posty

Gość samotnywrazliwy

Witam :) Poszukuję kobiety wrażliwej, romantycznej. Jestem studentem, dorabiam w serwisie komputerów, interesuję się astronomią oraz informatyką. Brakuje mi tej jedynej kobiety, duszy, która mnie pocieszy w złych chwilach, ale też takiej, którą ja będę mógł wspierać. Wiek nie ma najmniejszego znaczenia! Na ogół jestem cichy, małomówny, nie lubię przebywać wśród tłumów ludzi (w tym np. imprezy), jestem raczej skryty, czasem uległy/ugodowy. Ale również wierny, wiem co to miłość i pragnę tego doznać. Nie szukam przelotnych związków. Wysoki brunet, piwne/brązowe oczy. [img]http://i.imgur.com/m6hjfIM.jpg[/img] Adam, 21l. Śląsk, okolice Bytomia, Tarnowskich Gór

Gość gość
Ech, człowiecze, żebyś ty był ciut ;) starszy pojechałabym w te okolice Tarnowskich Gór, po to by móc z tobą być i rozwiać raz na zawsze twoja samotność. Cichy, spokojny, wolny, nieimprezowy, mający zainteresowania.. - no szał ciał i uprzęży! I te oczy...ach. Nie podoba mi się "skrytość", nienawidzę domyślania się co siedzi w środku i odczytywania z wyglądu twarzy ;) jak z fusów nastroju, uczuć, pragnień, niedomówień, fochów bo czegoś nie zrozumiałam z tego widoku.. Przygniata mnie niedostępność myśli, pewnie brak rozmów i wyjść do kina, teatru, na rower.. Szkoda bo aż chciałoby się z tobą być, ale jesteś nie całkiem kompletny. 🖐️

Kino, teatr, spacer - jak najbardziej ;) Ten ostatni to najchętniej w blasku gwiazd <3 Jednak imprezy czy choćby centra handlowe już nie bardzo... Skrytość - niestety, choć głównie na początku. I wśród ludzi. Introwertyzm się to zwie :( Z rozmowami różnie bywa, choć "sam na sam" daję radę :) Jednak im więcej ludzi tym gorzej.. A wieku niestety nie potrafię zmienić : ((

Gość gość
No to mamy wspólną cechę - nie znoszę centrów handlowych, imprez (tych zakrapianych i pod śledzika ;)), ale spacery i patrzenie w gwiazdy - uwielbiam, zwłaszcza w letnie wieczory. Co do skrytości - to uważam, że się rozkręcasz ;) Niestety za młody jesteś, jak dla mnie. Tego nie przeskoczymy, ale możemy popisać, jak chcesz.

Gość gość
Hmmm...ale ja myślałam o pisaniu tutaj. Przepraszam, za opóźnienia w dostawie tekstu, musiałam zająć się chwilowo pracą. Na maila oczywiście napisać mogę, od tego się na szczęście nie umiera ;) Tylko widzisz, ja mam specyficzne poczucie humoru, i jeśli to przetrzymasz to pewnie będziemy mogli pisać całe poematy. Teraz muszę wrócić do pracy, to pilne. Do "usłyszenia" potem 🖐️ Miłego dnia !

Gość gość
No, tak. Zareklamować się na forum, a potem dyla stąd.

Nigdzie nie uciekam, jednak kontakt mailowy jest bardziej komfortowy w moim odczuciu (mam informacje o nowych listach). Oczywiście jeśli nie ma Pani ochoty popisać, do niczego nie zmuszam.

Gość gość
ajajaj.....szkoda żeś taki młodziutki...

Też wolałbym być parę lat starszy. Ale niestety wieku nie zmienię :( Z wielką chęcią za to popiszę (niezależnie od Pani wieku ;) ). Maila tymczasowego podałem wyżej. Oczywiście jeśli ma Pani ochotę.