Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubię za bardzo miłych facetów

Polecane posty

Gość gość

Zaraz pewnie zostanę zaatakowana przez rzesze tutejszych prawików itp., ale mam to gdzieś. Nie twierdzę, że od razu gustuję w chamach, ale lubię, jak mężczyzna zna swoją wartość, jest odrobinę ironiczny i nie lata za kobietą jak wariat. Dobrze też jak ma swoje zdanie i nie dostosowuje się do kobiety, nawet jeśli szaleje na jej punkcie. Tylko tacy faceci budzą szacunek, a nie naiwni królewicze, którzy przychyliliby kobiecie nieba.

Gość gość
ale to co opisałaś nie wyklucza bycia miłym facetem. tak się zachowuje każda osoba która zna swoją wartość, jest asertywna i ma jakieś wymagania

Gość gość
to normalne- przeważenie to czego nie możemy mieć lub jest trudniejsze do "zdobycia" zdaje się nam bardziej wartościowe, tak jest od produktów w sklepach po potencjalnych partnerów do związku

Gość gość
tak samo jak faceci wolą kobiety, które może są miłe, ale też mają własne zdanie czy nie dają soba pomiatać, albo nawet nie rzadko zakochują się w tych co ich w ogóle nie chcą. A gdyby ta sama kobieta zaczęła uganiać się za facetem pewnie w wielu przypadkach by sie mu szybko znudziła

Miłych lubię, ale nie włażących w tyłek i namolnych. Niektórzy są tak mili że do zwymiotowania... :P

Gość gość
To tekstach autorki widać, że coś z nią nie tak. "Zaraz pewnie zostanę zaatakowana przez rzesze tutejszych prawików" x Tu widać jakieś kompleksy. Widać już jakich facetów preferuje autorka a jakich olewa błotem. x kaktusss dziś Miłych lubię, x A widzisz autorka nie lubi miłych mężczyzn, którzy po prostu troszczą się o kochaną kobietę.

Gość gość
ja lubie milych i grzecznych facetow

Gość gość
ja tez nie lubie milych bo sama jestem niemila i indywidualistka, jak ktos slodzi i wlazi w d**e to rzygac sie chce

Gość gość
a ja nie lubié ironicznych zadufanych wrednych ludzi ,jestem miła łagodna i dobra i nie rozumiem dlaczego ktoś wredny uznaje moje cechy za słabość i dopiero jak zmieniam się w wroga w imię sprawiedliwości robi żałosne miny

Gość gość
nie lubie chamow

Gość Laura2777
Ja lubię takich "po środku" tzn na pewno nie lubię facetów natrętnych czy niemających własnego zdania, własnego życia, zainteresowań, niezaradnych życiowo, o płytkich poglądach na życie, ale też lubię jak facet się o mnie stara, prawi komplementy, dba o mnie, troszczy się, jest dla mnie miły, na chamów mam alergię

Gość gość
jesteś tylko głupią niedowartościowaną ci.pą a nie żadną indywidualistką

Gość gość
to było do 17:48 i innych sukowatych kretynek

Gość gość
ja na początku jestem milutka. ..jak widzę ze juz facet się zakochał v to pokazuje wtedy pazurki. ..jestem wredna vi chamska i czepialska...faceci to wytrzymują bo są juz tak zakochani ze mimo tych wad vi tak mnie nie zostawia ...ale tak ogólnie to dobra ze mnie kobieta. ..nigdy facetowi nie odmawiam ..

Gość gość
To teraz napisz nam ile masz lat dziewczynko... zapewne nie wiecej niz 20 (góra do 25 jesli naprawdę wolno dojrzewasz emocjonalnie)

Gość Laura2777
Ja nie jestem wredna czy niemiła bez powodu, każda skrajność u faceta jest dla mnie zła, jak wyżej pisałam. Jak facet jest bardzo natretny, nie ma swoich zainteresowań, nie potrafi mi odmówić nawet jak coś jest nie po jego myśli to na początku może mi się to podoba, ale po jakimś czasie widzę, że nic nie wnosi do mojego życia to mogę mieć go dość po pewnym czasie. ja lubię facetów inteligentnych, którzy coś sobą reprezentują, nie muszą być super przystojni chociaż oczywiście też muszą mnie pociągać w jakiś sposób. Z drugiej strony jeśli facet mnie olewa, jest zdystansowany za bardzo, czy chamski to wcale mi to nie imponuje, wrecz przeciwnie. Kiedyś wybierałam takich "zimnych drani" i coś mnie w nich pociągało, ale teraz już takich omijam z daleka albo kończę znajomość jak widzę, że to taki typ faceta

Gość gość
jasne najlepszy taki co w pysk leje !!

Gość gość
dla suk taki jest najlepszy i takiego sobie wybiorą

Gość gość
Niedługo kobiety będą pisały, że nie lubią wiernych, kochających mężczyzn świat schodzi na psy! W tematach "Mąż Alkoholik - będą się bić o takiego patola. Nie ma co!

Gość gość
I oto cala teria dlaczego jestescie same... nie znacie sie na nauce i robicie wszystko wbrew zyciu. Zeby byc w szczeliwym zwiazku trzeba wiedziec ze wieź w muzgu kobiety tworzy się po seksie z mezczyzna. dlatego konieczne jest doprowadzenie do seksu w przeciagu 1-2-3 randek maksymalnie 5ciu wowczas taka kobieta bedzie lojalna i mezczyzna jej tez. Jesli sie tego nie zrobi nic z tego nie bedzie to neurobiologiczna machina