Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smieszy mnie zachowanie dziewczyny faceta z którym flirtuję.

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co on z nią robi ale skoro mu z nią dobrze to ich sprawa. Mam ochotę się z nim przespać, bo wygląda na świetnego w łóżku. Sam do mnie często pisze, na imprezach rozmawia tylko ze mną, zaprasza mnie na popołudnia w restauracji i nie ukrywam, że mi się podoba:) A jego laska, jest taka żałosna, że do mnie wypisuje jakieś groźby, ostatnio nawet dzwoniła i płakała i blagała (!) żebym zerwała z nim kontakt a ja jej odpowiedziałam "proszę mnie nie nękać i jeśli ma pani jakieś zastrzezenia do swojego związku to radzę załatwić to ze swoim partnerem", wtedy ta laska zaczęła krzyczeć i wyzywać mnie przez sluchawkę, normalnie histeryczka;) Zgadzam się, nie postępuję moralnie, flirtując z jej facetem ale to nie ja mam wobec niej zobowiązania a on mi się podoba (i z wzajemnością).

Gość gość
A dlaczego nie zachowujesz się moralnie? Nie są małżeństwem, to uczciwa rywalizacja. A jak wygląda facet wyglądający na świetnego w łózku? Gorzej jak się rozczarujesz albo ona ci coś zrobi

Gość gość
A nas śmieszy twoje zachowanie :D Że też takie żalosne laski chodzą po tej ziemi....

Gość gość
A mnie śmieszy, jak laski zawsze krytykują takie podrywające zajętych. Czemu? Bo obawiają się, że je spotka to samo i ktoś im odbije faceta. Trudno, jak facet nie będzie chciał to go podrywaczka nie skusi, weźcie się za siebie lepiej żeby nie być gorszymi od innych, a nie leczycie kompleksy, to dopiero żałosne, taki ciągły strach o swój związek

Gość gość
Albo kiepska prowokacja, albo pustak aż dudni. Jego głupia ze się poniża i wydzwania zamiast wziąć wałek i wp... swojemu facetowi, a ty tez jakas pier..ta , że bawią ciebie takie gierki i rywalizacje. Normalna osoba nie podbudowuje ego tym, że jakaś pannę doprowadzi do histerii

Z faceta jest kawał szmaty i tyle. Nie rozumiem takich złamasów. Jedną kobietę ma w domu a drugą bajeruje. A Tobie się dziwię, że podrywasz zajętego. W myśl zasady: nie rób drugiemu co tobie niemiłe. Ale jak uważasz. Współczuję tylko jego lasce. Biedna dziewczyna.

Gość gość
wszystkie co krytykują autorkę obawiają się, że inna "taka" zagnie parol na ich faceta :D Weźcie się za siebie lepiej

Gość gość
Ja bym ci nogi przy samej doopie upie/rdoliła gdybym była na miejscu tej panienki. :D Oczywiście mojemu również za takie swawole... Obyś kiedyś na taką trafiła, która ci za takie podśmiech/ujki włosy z głowy powyrywała ;)

Gość gość
wszystkie co krytykują autorkę obawiają się, że inna "taka" zagnie parol na ich faceta smiech.gif Weźcie się za siebie lepiej a po co mam sie brać... zeby facet został, no też mi dopiero cel w zyciu, jak głupi ch... to niech idzie z inną. Jednakże wydaje mi sie , że radość z cudzego poniżania sie jest po postu słaba i świadczy o jakiejś skazie osobowościowej, ot taka psychopatologia. Co innego przelecieć faceta a co innego mieć orgazm z cudzego nieszczęścia

Gość gość
gość dziś xxxx Jakie to co napisałaś jest prawdziwe ;) Dziewczyna jest tym tak podniecona, że musiała opisać aż na forum jak to zajęty facet się za nią ogląda i jak to ma głęboko w dopie nieszczęście jego kobiety. ;) Czuje się lepsza, ale tak naprawdę większość uważa ją za szmatkę, którą można co najwyżej podłogę wytrzeć jak już wypnie tyłek. Nie ma czym się chwalić. No ale cóż jaki człowiek takie priorytety

Gość gość
" Nie, napisała, że ją to śmieszy jezyk.gif" xxx Właśnie pokazałaś swoją inteligencję. Wróć do szkoły, bo chyba zamiast na lekcję czytania ze zrozumieniem szlajałaś się po krzakach... Przeczytaj tytuł tematu, bo ręce opadają... " "Smieszy mnie zachowanie dziewczyny faceta z którym"

Gość gość
Kiedys w obecnosci mojej zony taka jedna probowala zwrocic na siebie moja uwage urzadzajac konkurs przeczesywania sie. Co zrobilem? Przelozylem obraczke na srodkowy palec i poczestowalem ja uroczym "f******u". Jej mina - niezapomniana.

Gość gość
gość dziś " Nie, napisała, że ją to śmieszy jezyk.gif" xxx Właśnie pokazałaś swoją inteligencję. Wróć do szkoły, bo chyba zamiast na lekcję czytania ze zrozumieniem szlajałaś się po krzakach... Przeczytaj tytuł tematu, bo ręce opadają... " "Smieszy mnie zachowanie dziewczyny faceta z którym" NO właśnie mi ręce opadły, ja napisałam, że ją śmieszy, a ty mi wklejasz tytuł, gdzie jest napisane tak samo :O Z takim poziomem nie zamierzam dyskutować, napiszę tylko jeszcze, że ją śmieszy i dla niej ta laska jest żałosna, z czym się zgadzam, aż chce się takiej faceta poderwać na złość :P ŻEGNAM

Gość gość
Tylko, że autorko, kiedyś ty będziesz mieć stałego faceta, na którym ci będzie zależeć, a taka jak ty będzie się z nim spotykać .... takie rzeczy bardzo często wracają, a zwlaszcza złe

Gość gość
"Kiedys w obecnosci mojej zony taka jedna probowala zwrocic na siebie moja uwage urzadzajac konkurs przeczesywania sie. Co zrobilem? Przelozylem obraczke na srodkowy palec i poczestowalem ja uroczym "f******u". Jej mina - niezapomniana. " Nie ma to jak "mężczyzna" z klasą :O

Gość gość
Już odpisuję:) Jestem autorką i to nie jest żadna prowokacja. W życiu nie chciałabym być z tym facetem w związku, chcę tylko miło spędzić czas. Bardzo mi się podoba fizycznie a ja lubię przystojniaków. Nie narzucam mu się tylko po prostu jestem sobą a to, że on mnie znowu z kolei zaprosił na spotkanie we dwoje tylko potwierdza, że wszystko idzie zgodnie z planem. Ja nie jestem w związku obecnie więc nikogo nie oszukuję. A to, że on ma dziewczynę to juz jego problem. Dla mnie ważny jest ten facet (oczywiscie nie planuję z nim czegoś powaznego bardziej niezobowiązujący seks a to co on zrobi ze swoim związkiem albo co robi po spotkaniu ze mną mnie nie obchodzi). Bardziej irytują i śmieszą mnie telefony i wyzwiska i błagania jego dziewczyny. Tę scenę którą opisałam taktownie przemilczałam i tylko skomentowałam, że nie do mnie z takimi pretensjami. No cóż, życie

Gość gość
ta laska jest żałosna, z czym się zgadzam, aż chce się takiej faceta poderwać na złość a ja bym wolała zrobic cos pozytecznego, chocby pranie, a nie komuś na złość

Gość gość
gość dziś Nie ma to jak "mężczyzna" z klasą pechowiec.gif X Z klasą adekwatną do zachowania idiotki, która zwracała na siebie uwagę.

Gość gość
Bardziej irytują i śmieszą mnie telefony i wyzwiska i błagania jego dziewczyny. a dlaczego irytuja, to cena za pukanie zajetych. wiesz , to sie nazywa konsekwencje dokonanych wyborów....... W zyciu nie ma nic za darmo. ty masz prawo iść z nim do łożka, on ma prawo ci wsadzić, ale ona ma prawo zatruć wam zycie pretensjami

Gość gość
15:50 to pięknie traktujesz ludzi. Godne podziwu. Wystarczy grzecznie jej pomysł wybić.

Gość gość
15;58 - wliczyłam to w koszta:) Dlatego nie piszę, że wyprowadzają mnie z równowagi a jedynie "irytują". Jeśli byłabym złosliwa to bym nagrała te jej błagania i ponizanie się i opublikowała ale nie jestem. Pozdrawiam, autorka.

Gość gość
"Z klasą adekwatną do zachowania idiotki, która zwracała na siebie uwagę. " To właśnie w takich sytuacjach można pokazać klasę, a nie zniżać się do czyjegoś poziomu. Nie wiem co ta laska robiła, ale chyba nic strasznego, z tego co napisałeś to włosami próbowała zwrócić uwagę, no straszne, koszmarna idiotka :O Tak mógłbyś się zachować jakby ci się na chama narzucała, ale i wtedy można zachować się na poziomie, no ale do tego trzeba być człowiekiem kulturalnym, a tobie kultury - jasno widać - brakuje. Laska pewnie zrobiła taką minę, bo z***biscie ucieszyła się, że nie skusiła takiego buraka :D

Gość gość
wyczuwam kretynkę broken pod orange

Gość gość
Haha, a to cięta riposta, faka jej pokazał, nawet dzieci w gimnazjum zachowują się bardziej na poziomie :D żona pewnie była dumna, a tamta druga strasznie żałowała, że nie dałeś się poderwać, taki świetny facet, i do tego dżentelmen (jeszcze się tym chwali :O )

Gość gość
srelmen, a nie dżentelmen na to żeby facet zachowywał się jak dżentelmen to trzeba sobie zasłużyć widocznie ona nie zasługiwała a f**ka pokazuje dziś każdy, bez względu na wiek :classic_cool:

Gość gość
gość dziś Kiedys w obecnosci mojej zony taka jedna probowala zwrocic na siebie moja uwage urzadzajac konkurs przeczesywania sie. Co zrobilem? Przelozylem obraczke na srodkowy palec i poczestowalem ja uroczym "f******u". Jej mina - niezapomniana. xxxx A ja uważam, że gość jest mistrz. Był z żoną, a jakiejś kobiecie zachciało się zalotów do nie dość, że żonatego, to jeszcze w obecności żony. Bezczelność całkowita. To jej pokazał nie tyle, że zwyczajnie nie jest zainteresowany, a wręcz, że nie ma do niej szacunku i wprost, że jest żonaty, że to ma wartość. Oczywiście, mógł w odpowiedzi pocałować żonę, ale to raczej opcja, gdyby jakiś facet się w jego małżonkę wpatrywał.

Gość gość
Nie, nie trzeba sobie zasłużyć :O Gdyby tak było, to ludzie na ulicy pluliby na prostytutki, bo co, nie zasługują na nic lepszego. Dżentelmen jest nim zawsze, bez względu na okoliczności. A szacunek też wypadałoby okazywać każdemu, ja też nienawidzę, jak mnie ktoś nachalnie podrywa, ale zawsze odpowiadam grzecznie, no ale ja mam kulturę. Zresztą o czym mowa, nie trzeba być dżentelmenem, żeby zachowywać się grzecznie w stosunku do kobiety, a pokazywanie faka u dorosłego człowieka, mężczyzna kobiecie, jest poniżej krytyki :O tyle w temacie

Gość gość
nie pokazał tylko że jest masakrycznym burakiem i niedojrzałym szczylem, ale wyświadczył lasce przysługę, bo na pewno od razu odeszła jej ochota do zalotów i nie musiała żałować, że się nie powiodło. O ile oczywiście faktycznie na niego leciała, bo coś w to wątpię