Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smieszy mnie zachowanie dziewczyny faceta z którym flirtuję.

Polecane posty

Gość gość
no tak, kobieta oczywiście może mniej kulturalnie spławić niechcianych adoratorów i pokazać faka, w dodatku wszyscy będą jej przyklaskiwać, że "spławiła frajerów" ale facet to już nie może spławić jakiejś idiotki, niby dlaczego? :D facet też ma prawo

Gość gość
A Ty kochana to w tym związku jesteś numer jeden czy dwa.?Po prostu nie masz do siebie szacunku a to niedobrze,oj niedobrze...

Gość gość
facet to już nie może spławić konkretniej jakiejś idiotki*

Gość gość
Może nie trzeba zasługiwać na szacunek. Fakt, gwarantuje nam go konstytucja, ale w każdej chwili można go stracić. Dla mnie takim zachowaniem, kobieta go straciła. Chciała poczuć się lepsza, że żonaty przy żonie będzie się gapił, on jej pokazał, że nawet na grzeczną odmowę nie zasłużyła.

Gość gość
porównywać pokazanie faka do plucia - no tak, bardzo adekwatnie :D

Gość gość
Facet powinien zawsze ale to w każdej sytuacji spławiać idiotki.Może byłoby ich mniej.

Gość gość
Tak, adekwatne, piszemy o okazywaniu braku szacunku, nie? :O Dlaczego facet ma być kulturalny? Każdy powinien być, ale już facet do kobiety szczególnie, to jedna z cech prawdziwego faceta, dziwne, że muszę takie rzeczy tu pisać, ale i tak pewnie to trafi w próżnię, wiec opuszczam wątek, bo na kafe dyskutuje się bardzo nieprzyjemnie, samo chamstwo lub osoby niepotrafiące czytać ze zrozumieniem i czepiające się jakichś bzdurek w wypowiedzi

Gość gość
Chodziło mi o to,że Ty się nie szanujesz a to nie podlega pod konstytucję tylko pod moralność jakoś tak.

Gość gość
teraz jest cwana bo młoda zobaczy za 10-15 lat jak faceci zaczną mieć na nią wyebane

Gość gość
i zostanie stara panna. a gość od f**ka genialny o ile ewidentnie laska chciała go wyrwać a wiedziała że jest żonaty a nie kiedy tylko to sobie uroil

Gość gość
Mnie jedna podrywała w pubie, zapraszając do siebie do chaty. Odmawiałem kulturalnie, ale nie pomagało. Powiedziałem mam dziewczynę, którą kocham, to że ci drinka kupiłem nie znaczy, że coś chcę. Ona na to do mnie:p*****l się geju.

Gość gość
Czasami wychodze z kumplami na piwo , zona nie ma nic przeciwko bo tez wychodzi z kolezankami. Kilkakrotnie dolaczyla do nas siostra jednego z kumpli. W pewnym momencie, po wielu zagadywaniachdo mnie, wypalila ze obraczke nosze dla sciemy zeby mnie bardziej panny wyrywaly.

Gość gość
gośc od fu... rewelacyjna zagrywka:) jesli kobieta sama sie nie szanuje, to dlaczego facet ją ma szanowac??????

Gość gość
Szmata z szmatą się spotkała. Może cymbał brzmiący zrozumie, że jest pustakiem, jak jej córka za lat dzieścia kilka będzie cierpiała przez takie indywiduum, jak ona

Gość gość
co jak co, ale niektore sa takimi aroganckimi, tepymi lachonam co wyzej sraja niz d**e maja i nalezy im sie taki porzadny fak miedzy oczy i ponizenie.