Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Głosuję na Janusza Korwin Mikke

Polecane posty

Gość gość

Bo nie mogę już żyć w tym kraju. Tu jest coraz gorzej. Tu się tłamsi ludzi czynu a pod piedestałem stawia bezmózgich tępaków, którzy pracują za państwowe pensje i nic nie wnoszą w rozwój tego kraju, wręcz odwrotnie, blokują już wszystko. Czy ktoś też na niego głosuje i dlaczego?

Gość gość
Nieide na glosowanie. A Korwin Mikke to niech se jedzie do ameryki. Ten to by tu zrobil dopiero dziki zachod. Albo Meksyk.

Gość gość
no tak dziki zachód, broń chce polakom dać :D żeby każdy w domu miał broń, polakom broń hahaha

Gość gość
Też głosuje na Korwina, mam dość stagnacji i beznadziei jaką zgotowali nam socjalistyczne pasożyty.

Gość gość
Mówi się, że Korwin ma kontrowersyjne poglądy, ale on zwyczajnie mówi co myśli a nie jakieś pseudopropagandy. W ogóle niby jesteśmy krajem demokratycznym a to jest jakaś współczesna nowokomuna. Mam tego dosyć. Nie chce mi się zapieprzać, żeby jakiś kretyn miał pensje tylko dlatego, że jest górnikiem, czy innym "super ważnym" pionkiem w tym kraju.

Gość gość
pytacie po co broń? że niby policja nas ochroni? https://www.youtube.com/watch?v=Z8osPYLCw20 JKM ma mój głos, mojej rodziny i znajomych, wszystkich kogo znam głosują na Korwina, ale komuchy i bredzisław z WSI i tak sfałszują wybory

Gość gość
Każdy powinien zarabiać na siebie.

Gość gość
niestety k***in liczy na glosu ludzi rozumnych i odpowiedzialnych. a ponieważ większość w polsce stanowią matoły bo lewackiej lobotomii to nigdy wyborów nie wygra. odpowiedzialność, sprawiedliwość, uczciwość i pracowitość to matołom nie w smak. matoły chcą się łudzić że banda oszustów i naciągaczy którzy im obiecują wszystko za darmo o nich zadba.

Gość gość
Coraz więcej ludzi przekonuje się, że obecny system jest totalną padaczką. Wystarczy kilka wizyt w jakimkolwiek urzędzie aby nabrać to tego biurokratycznego szamba pogardy.

Gość gość
Ten kraj schodzi na psy. Nie wiem jak ktokolwiek się może jeszcze zastanawiać czy głosować na Komorowskiego, czy Dudę. Przecież to wszystko tylko się martwi o swoje stołki i o nic więcej.

Gość gość
Ja też!!!

Gość hopsassa
na Janusza Dicka Korwin-Mikkego!

Gość zapinam lemingi taśmowo
jest w necie sondaz uliczny, większość glosuje na Komorowskiego:-O Ta większość to SAME STARE BABY ale dobrze ubrane i jeden menel :-D Reszta glsuje na karierowicza Dude. Tak tak, to ci co tu piszą o przedsiębiorczości :-D To my mamy sie kopać z Urzędem Skarbowym żeby bogate emerytki i menele dostawali pieniądze z naszej pracy:-O Ci co pracują nie na urzędzie i co nie dostają zasiłków POWINNI glosowac na Korwina, nawet emerytki bo Korwin emerytury gwarantuje [prawa nabyte] :classic_cool:

Gość gość
Następny idiota który próbuje dobrać się do kasy , To tylko obietnice które będą nie spełnione

Gość gość
Następny idiota który próbuje dobrać się do kasy , To tylko obietnice które będą nie spełnione x Gdyby tak było jak sapiesz, to dawno temu wstąpiłby do PiS, PO lub innego złodziejskiego lewackiego goowna

Gość gość
Zawsze mnie bawiło, jak bardzo ludzie potrafią zawierzyć jednej osobie i być bezkrytyczni. Powiem jedno: nie wierzcie we wszystko, co widzicie. Trochę dystansu.. To chyba faktycznie wynika z poczucia beznadziei, jakim jest życie w tym kraju. Aż mi was szkoda. A co do lewackości, to nie byłoby w niej nic złego (choć ja preferuję coś pośrodku między dwoma biegunami) jeśli głosiliby ją uczciwi politycy. Ale takich raczej brak w naszym kraju.

Gość gość
po co robicie sztuczne podzialy miedzy prawakami a lewakami? tak chcecie lepiej, a sami zaczynacie od tworzenia atmosfery niezgody. gimbusy k***iniści...nauczcie sie inteligencji emocjonalnej, bo jej wam brak :) i niewazne, za czym stoicie i za czym sa tamci. Klase czlowieka rozpoznaje sie po inteligentnej dyskusji. Nie, nie jestem PO-wcem, PIS-owcem - nie popieram ZADNEJ partii w tym kraju!!

Gość gość
Nie ma i nigdy nie było uczciwego lewaka, ideologicznie każdy lewak dąży do zniewolenia i ustawowemu podporządkowaniu państwu wszystkich obywateli odbierając im wolność do decydowania o własnym życiu. Inaczej nikt by nie wyjeżdżał z Polski.

Gość gość
Ale chyba lepszy uczciwy 'lewak' jak to pogardliwie wymawiasz, niż nieuczciwy prawak, nie? Pokaż mi proszę uczciwego, tolerancyjnego prawaka. Bo jak na razie większość prawaków - sprawy gospodarcze czasem ok, ale światopogląd ciasny jak gumka. A z takimi ludźmi nie da się rozwijać

Gość gość
po co robicie sztuczne podzialy miedzy prawakami a lewakami? x Lewak jest na ogół socjalistą i propaństwowym wrogiem wolności więc automatycznie sam staje w opozycji do ludzi, którzy sobie nie życzą jego totalitarnej pseudoopiekuńczości za pieniądze podatników.

Gość gość
Ale czy każdy taki jest? Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora. Poza tym gratuluję horyzontów, istnieje też coś pośrodku między P i L, ale ludzie, którzy muszą koniecznie mieć jakiegoś wroga po przeciwnej stronie, będą myśleli wyłącznie czarno-biało. W myśl zasady "tamci to samo zło, my to samo dobro". Też tak można, ale na pewno nikomu to nie pomoże..

Gość gość
I prawdę powiedziawszy, patrząc na to, w jaki sposób wyrażacie swoje poglądy, w jaki sposób sami tworzycie w głowach podziały, nie zatrzymując się po prostu na środku, a jednocześnie wierzycie w kogoś jak w boga - to nie uważam wyborców Korwina Mikke za otwartych ludzi... Ale was z jednej strony rozumiem.

Gość gość
ja tyz, bo jest przystojny

Gość gość
Raczej nie. Myszka Miki :)

Gość gość
Nie będę oglądać jakiś filmików na YT. A Ty dalej o lewicy i prawicy :) i jednotorowe myślenie. Bo tylko to istnieje i nic ponad to