Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia omen

windykacja polubowna

Polecane posty

Gość gość
Wedlug mnie windykacja polubowna rzadko kiedy przynosi pożądany efekt. Mi osobiście bardzo pomogli specjaliści z http://komorniksadowygdansk.com.pl/, sa zdecydowanie godni polecenia

Gość gość
Zgadzam się, tez uwazam ze w takiej sytuacji lepiej skorzystac z pomocy profesjonalistow. Osobiscie mam bardzo dobre doświadczenia z http://kancelariawindykacyjna.com/, pomogli mi odzyskac duza sume pieniędzy w krotkim czasie

Gość gość
warto skorzystać w takich sprawach z pomocy sprawdzonych specjalistów, polecam www.adwokatwysocki.pl nasza firma od dawna z nimi współpracuje, profesjonaliści w każdym calu.

Gość telimenkaww
Odzyskać dług można samodzielnie, wykorzystując dostępne online narzędzia, jak http://vindicat.pl/ - prosta obsługa, koszt to jedynie 50 zł do momentu wygenerowania e-pozwu, więc niemal wszystkie etapy windykacji. Vindicat ma jak dla mnie wiele zalet, a skuteczność działań jest porównywalna do tych egzekwowanych przy wsparciu kancelarii prawnych czy firm windykacyjnych. Mając e-pozew, a często na początku działań dłużnicy spłacają zobowiązanie, i tak dalej trzeba korzystać z pomocy komornika.

Gość gość
Ja śmiało mogę Wam polecić kancelarię Liderio która jest bardzo rzetelną firmą a co najważniejsze że sprawdzoną ( przeze mnie :) ) miałam podobny problem a w zasadzie dylemat jak to wszystko rozwiązać a w zasadzie jak napisać takie pismo abym ja nic nie traciła i wyglądało na wiarygodną znając wszystkie paragrafy itd. Znalazłam ją w necie w zasadzie pierwsza firma która się oferowała można sprawdzić na stronie czym się jeszcze zajmuje kancelarialiderio.pl

Swoich dłużników przekazuję przez Internet od razu do windykacji na koszy dłużnika na eNakazpl

Gość IZabela56
windykacja polubowna uważam ,ze jest jak najbardziej w porzadku tylko pytanie czy dłuznik własnie chce wspólpracować. Czy wgl ma z czego splacić dług. U mnie z początku byly klient nie miał z czego spłacić więc okay . Ale potem ukrywal dochody . Tylko troche nieudolnie bo tu nowy samochód, tu wakacje z rodziną. Więc pieniądze miał. Oczywiście o rzeczywistej sytuacji dlużnika dowiedziałam sie dzięki firmie Solventoir . Skuteczna i szybka firma

Gość dudu

Zawsze najpierw najlepiej samemu spróbować się dogadać - to jasne. Problem jest taki, że to nie zawsze przynosi skutki... I wtedy najlepiej, jak już niektórzy pisali, oddac sprawę firmie windykacyjnej (ja zwykle z kaczmarski inkasso korzystam w takich sytuacjach).