Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiola_s

Pozna owulacja?

Polecane posty

Gość wiola_s

Hej dziewczynki. Niedawno zostalam mamą. Pierwszą miesiaczke dostalam rowno 2 mc po porodzie. Przed zajsciem, mialam problem z cyklami. Byly ok 32-34, owulacja jesli byla to pozno (niestety zdarzaly sie tez bezowulacyjne)Bylam u gin zeby skontrolowac hormony i swoj stan pociążowy. Progesteron wyszedl mi na poziomie przed owulacyjny,(wedle norm laboratorium). U lekarza bylam w 22 dniu cyklu.Stwierdzil ze owulacji nie bylo, jest tylko jakis pecherzyk w macicy ale nie ciazowy (progesteron musialby wyjsc wysoko). Ostatnio troche podzialalismy z mezem, nie zabezpieczajac sie. Mielismy intensywne dni :). Dzisiaj jest 19 i nie mam okresu :( brzuch pobolewa, ale potem przestaje. Czasami wydaje mi sie ze zaraz@ bedzie ale odrobiny krwi. Robilam test jakies 3 dni temu ale byl negatywny, zastanawiam sie czy zrobic dla pewnosci test z krwi, bo jesli owulacja pojawila sie ale pozno to faktycznie test moze ewentualnej ciazy nie wskazywac. Co myslicie? Czy wogole jest mozliwosc ciazy czy raczej nie ma wiekszych szans.

Gość wiola_s
zapomnialam dodac ze mc po porodzie byla 7.02