Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy muszę kupować fotelik samochodowy dla dziecka?

Polecane posty

Gość gość
18:06 tepa kozo araba. Jak nie wiesz ze 3 w 1 to jedna cena to sie nie udzielaj bo na czynniki nie da sie tego rozlozyc. nie wiem z czego ci wyszlo 400funtow za Sam fotelik skoro calosc tyle kosztuje

Gość gość
Wiekszosc lepszych 3w1 da sie rozdzieluc na pojedyncze elementy. Malo jeszcze wiesz. Tych najtanszych sie nie da rozdzielic, a malo kto kupuje drugi lepszy fotelik. Ba, ludzie nawet nie wiedza ze do niektorych sa adaptery zeby cos lepszego wpiac. Zreszta nie ma o co kruszyc kopii w dyskusji z takimi ograniczonymi osobami, ktore nie umieja sie obronic bez wyzywania rozmowcow.

Gość gość
Zreszta nie obrazaj Arabow. Kazde pochodzenie jest powodem do dumy. Rozumiem, ze musisz byc fatalnie zakompleksiona osoba. Szczerze ci wdpolczuje.

Gość gość
18:28 obronca arabow sie znalazl XD pewnie ty jak te modelki jezdzisz do arabow ich kupe jesc i ich bronisz

Gość Justi33

ja kupowałam fotelik, nie jakiś drogi ale jednak się przydał bo nie raz nam się zdarzyło jechać autem więc w razie wypadku lepiej mieć swój niżeli prosić się po znajomych i pożyczac - zamawiałam w sklepie Foteliki Warszawie gdzie nawet obsługa doradziła mi jaki wybrać