Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żanka_1

zaczynam z Chodakowską

Polecane posty

Gość żanka_1

ćwiczenia, chciałabym zgubić kilogramy. No i zaczęłam od poniedziałku niewinnie, a dzisiaj czwartek i klapa- nie dałam rady.To nic jutro na pewno będzie lepiej. Mój cel 15 kilo mniej (dzisiejsza waga 79 kg przy wzroście 165 cm), a do czerwca jak najwięcej. Mam wesele chrześniaka. Zapraszam do motywowania, wymiany spostrzeżeń, dyskusji na temat diet. I co ważne hejterom dziękujemy!

Gość żanka_1
nikt?????

Gość gośćM
Jestem przeciwniczką Chodakowskiej, ale życzę Ci powodzenia. Tylko uważaj. Jak coś przeczytasz u Ewy, przeczytaj w jeszcze czterech innych miejscach. Nie rób diety 1200kcl, bo to za mało. Doczytuj w różnych źródłach (kilku, zawsze kilku różnych) o dietach, o ćwiczeniach. Oglądaj w różnych miejscach jak wykonywać dane ćwiczenie. I nie poddawaj się. Poza tym, jest jeszcze czas dziś. Może spróbuj coś innego poćwiczyć? Coś wolniejszego, łatwiejszego, albo na mniej powtórzeń? Jak nie, to uznaj, że czwartki to dzień odpoczynku. Powiedz to sobie oficjalnie. ;)

Gość gość
Ja ale od jutra

Gość gość
Lepiej ćwicz z Mel B.

Gość żanka_1
tak w ogóle to ćwiczę już miesiąc, ale nie z Chodakowską. (spadło 3 kg) postanowiłam liczyć kalorie na razie 1800kcl. dzięki za instrukcję gośćM. O Mel B. nie słyszałam, ale sprawdzę.

Gość gość
Mi też ćwiczy się z Mel B, ale ogólnie prowadzę taki styl życia, że nie mam czasu na ćwiczenia. I oczywiście wiadomo, od żadnych ćwiczeń się nie schudnie, jeśli nie zmieni się nawyków żywieniowych. Moja koleżanka męczy się z Chodakowską kilka miesięcy a waga ledwie drga, no ale nie dziwne, skoro po takim wyczerpującym treningu wcina co popadnie, taki czuje głód. Ja nie ćwiczę prawie wcale, 10 brzuszków dziennie i to tyle, za to zmieniłam jedzonko i chudnę 1kg. tygodniowo.

Gość żanka_1
do gośćM czemu jesteś przeciwna? tak z czystej ciekawości pytam.

Gość żanka_1
możesz zdradzić co jadasz pysznego, że spada Ci 1kg. tygodniowo?

Gość żanka_1
Dzisiaj już poszło dobrze :)

Gość żanka_1
Nie wyświetlają mi się wiadomości, na poczcie jest, że był wpis, wchodzę a tam nic.

Gość gość
Up

Ja też myślałam o ćwiczeniach z nią... koleżanka pożyczyła mi płytki z ćwiczeniami, jest ich w sumie z 5...więc jest jakaś różnorodność. Tylko zastanawiam się od której najlepiej zacząć... Macie jakieś doświadczenia? Coś możecie doradzić>?

Gość żanka_1
No właśnie niech wpisują się dziewczyny doświadczone w tej kwestii. Ja 1,5 tygodnia z Chodakowską. Jutro pomiary.

Gość żanka_1
robiłam turbo i efekty żadne, codziennie zlana potem i nic, jestem zdołowana, aż mi się dzisiaj nie chce ćwiczyć.

Gość gość
Ja ćwiczę w Poznaniu w Be fit clubs.Mam trenerkę personalną/Anna Dolata/,która startuje w zawodach.Fantastyczne efekty,rozpisana dieta i waga spada .Same zobaczcie jak ona wygląda.

no to teraz już się zastanawiam poważnie czy wogóle zaczynać ... skoro efektów nie daje. a może ktoś inny jeszcze by się wypowiedział? a miałaś diete oprócz tego? czy normalnie jadłaś wszystko i tylko ćwiczenia... to jakoś nie napełnia mnie optymizmem jak pomyśle że można tyle ćwiczyć męczyć się i nic...

przed Chodakowską ćwiczyłam miesiąc to:https://www.youtube.com/watch?v=SO0aKPbxIJo i na diecie norweskiej. wtedy schudłam 3 kilo i zgubiłam 11 cm w talii, 7 w biuście, w biodrach tylko 4cm.potem na tydzień stanęło wszystko. więc zaczęłam z Chodakowską, ale po półtora tygodnia jak zobaczyłam nic, to się podłamałam. dziś się ogarnęłam i z ewką z samego rana zaliczyłam turbo. moje zdanie jest takie, żebyś spróbowała, bo to, że waga staje w pewnym momencie to podobno normalne i wtedy najwięcej osób rezygnuje. teraz nie jestem na diecie, ale się pilnuję. zjadam 1800kcl mniej więcej. Grace wejdź na topik: pora schudnąć 90kg to za dużo będę dąrzyć do 60kg!" jest nas tam więcej i dziewczyny są bardzo pozytywnie nastawione. zapraszam.

Gość gość
A ja też mam do zgubienia ale bardzo dziękuję za Chodakowską i inne cuda. Po jednym treningu mam dość! Wolę basen efekty lepsze a zmęczenie mniejsze! Na basen idziesz sobie z muzą na uszach i przez godzinę jak syrena w wodzie się pieścisz-sama przyjemność tak pływać sobie wystarczy 2 razy w tygodniu i efekt jest super A aerobiki i itp. to zniechęcające są i męcżą strasznie zadyszkę sie łapie pot spływa bleeeee

Gość gość
Tańcz częściej, idź czasem na basen, rób gimnastykę, taką jaka była w szkole. Nie daj zrobić z siebie babo-chłopa ze zrujnowanym zdrowiem i to za własne pieniądze i w ramach Twojego wolego czasu.

żanka_1 - dzieki za podpowiedz, z checią dołącze bo też pare kilo mam do stracenia i poszukuje motywacji...

Gość gość
od dwóch tygodni ćwiczę po 45 minut z Chodakowską od poniedziałku do piątku i dzisiaj nie dałam pierwszy raz rade i sobie odpuściłam , po pracy przyszłam tak zjobannna że nogami nie porafiłam ruszać ale jutro już na nowo :)

Grace to zapraszamy. Gość, ale jesteś debeściara. Z chodakowską od poniedziałku do piątku no, no brawo ooo. :)

Gość zeby stawy nie wysiadly
Dziewczyny ćwiczące z Chodakowską, powiedzcie, który jej zestaw ma najmniej podskoków? Czy ona ma jakiś zestaw ćwiczeń, w którym zawsze przynajmniej jedna noga nie jest oderwana od podłogi?

Gość zeby stawy nie wysiadly
Up :(

Ja nie wiem które, bo generalnie ćwiczenia Ech. są bardzo ciężkie. Poszukaj , poczytaj wątki ludzie sobie doradzają. Mi proponowano ćwiczenia z Mel.B ale jeszcze z chodakowską się katuje.

Gość gość
Dziewczyny,które przygotowują się do mistrzostw fitnes w Kielcach prowadzą dzienniki z treningów.Znajdzcie,polecam.