Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieskooka007

Czy on jest fair?

Polecane posty

Gość niebieskooka007

Od jakiegoś czasu zaczęło mnie zastanawiać zachowanie przyjaciela mojego Chłopaka (w sumie uważam, że też mogę go nazwać swoim przyjacielem) w stosunku do mnie. Otóż: - Dzwonimy do siebie, fajnie nam się rozmawia. Żartujemy itp. Jednak jego żarty czasem są takie jakby mnie sprawdzał. Np prowokuje sytuacje, bym go dotknęła, złapała za rękę (!). Ostatnio w żartach nawet sugerował, żebym go pocałowała w polik. Ok, niby to wszystko takie zabawne itp, ale mnie krępują takie rzeczy i wg mnie to jest nielojalne wobec mojego Chłopaka i oczywiście tego nie robię. - Widzę, że bardzo się liczy z moim zdaniem (po czym mogę stwierdzić że jesteśmy przyjaciółmi). Radzi się mnie w wielu kwestiach, pamięta co kiedyś tam powiedziałam (aż mnie samą to dziwi bo ja zapominam;p). Zawsze mówi, że mogę na niego liczyć. - Prawi mi komplementy. Ja to odbieram przyjacielsko. Już mi przeszło przez myśl, że może on się zauroczył we mnie, ale szybko to odrzuciłam i mam nadzieję, że tak jest. On i mój Chłopak świetnie się dogadują ze sobą. To prawdziwa przyjaźń. Zaczęłam się zastanawiać, czy po prostu on nie chce mnie jakoś sprowokować, żeby hmmm donieść Chłopakowi.. Ale to nie ma sensu, bo ja jestem fair, Chłopak również. A Przyjaciel widzi, że się kochamy. Bardzo go lubię i się zastanawiam, czy on mnie w jakiś sposób 'sprawdza'? ;/ To byłoby świństwo z jego strony.

Gość niebieskooka007
Acha, i jeszcze coś. Jak rozmawiamy sami, to naprawdę świetnie się dogadujemy,ale nigdy wcześniej mi nie przeszło przez myśl, żeby między nami miało coś być więcej. Aż on kiedyś wypalił z tekstem że świetnie mu ze mną, razem to byśmy nie mogli być. To mnie zaskoczyło. Powiedziałam, że oczywiście, że nie, bo kocham innego i on o tym wie.Ucięłam tę rozmowę. I zaczęłam się zastanawiać czy on jest fair wobec nas.

Gość gość
up