Gość marta987543 Napisano Marzec 19, 2015 Calymi dniami pracuje.. od rana do poznego wieczora, czasami pozwoli sobie na wolny weekend. Od kilku miesiecy jest gorzej, bo rozkreca swoja druga dzialalnosc. Siedze teraz w domu, jestem w 7 miesiacu ciazy i troche mnie to boli. Lekarz kazal mi glownie lezec i sie nie przemeczac, wiec rzadko gdzies wychodze, moze stalam sie troche zgorzkniala? Ogarniam wyprawke przez internet, duzo czytam, caly czas sie relaksuje, ale smutno mi, ze jego przy mnie nie ma.. i ze jestem sama.. niedawno sie przeprowadzilam..przyjaciol i rodzine mam 300km dalej. Nie wsiade teraz sama w samochod, to zbyt dluga trasa, wiec opcja tygodniowego wyjazdu w rodzinne strony odpada.. glupieje juz.. nie chce robic mu awantur, bo wiem, ze on to wszystko robi dla nas i tez chcialby miec duzo wolnego czasu. Dodam, ze Kazda wolna chwile spedza ze mna, nie szuka wrazen, to zawsze ja go gdzies wyciagam.. Smutno mi, nie wiem co robic :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach