Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy

Polecane posty

Gość gość

nie wiem co mam myśleć. Kocham się z mężem bez zabezpieczenia. dziś mam 16 dzień cyklu. cykle 28-29 dni. koło południa dostałam brunatnego plamienia. takie maziowate. po ok 17 miałam ciągnący się śluz z krwią a teraz mam tak jakby samą krew i boli mnie brzuch jak przy okresie. nie wiem co mam o tym myśleć

Gość gość
Moze masz dni plodne, takie objawy zdarzaja sie w tych dniach. A ile masz lat?

Gość gość
25. nigdy tak nie miałam. mięliśmy bardzo dużo możliwości żebym zaszła w ciąże i boje się że to poronienie

Gość gość
Ale dlaczego myslisz ze to poronienie? Przeciez piszesz ze 16 dzien cyklu, wiec poronienie napewno nie. Gdyby to bylo po termine w ktorym mialabys dostac miesiaczke to ok ale w tym przypadku wychodzi ze dopiero dni plodne masz

Gość gość
tyle że ostatnia @ była staaasznie skąpa i krótka. niby nie robiłam testu ale wtedy mogłam zajść w ciąże. panikuje już

Gość gość
Nie panikuj, spokojnie. No w takim przypadku bardzo mozliwe ze ciaza lub poprostu ostatnia byla skapa i ta przyjdzie wczesniej. Zrob jutro test, nie musisz z samego rana bo skoro bylabys w ciazy od miesiaca to nawet jak po poludniu zrobisz wynik wyjdzie prawidlowy. Kiedys tez poronilam i to w 4 miesiacu ale pamietam ze zaczelam normalnie plamic i krwawic, sluzu nie bylo. A chcialabys teraz dziecko czy raczej nie?

Gość gość
no właśnie chciałabym. Dlatego chyba tak panikuje. nigdy wcześniej nie miałam takich krwawień sporo przed @

Gość gość
Wiec w takim razie jesli to mozliwe nie wstawaj jutro z lozka, niech maz kupi po pracy test. Jesli wyjdzie pozytywny to jaknajszybciej do lekarza. Ale powiem ci z wlasnego doswiadczenia ze jesli jest cos nie tak z ciaza to pojdzie, nic na to nie poradzisz. Ja poronilam w 4 miesiacu, za dwa miesiace okazalo sie ze znow jestem w ciazy. Balam sie ze znow poronie, bo niby trzeba troche odczekac z nastepna ciaza a okazalo sie ze donosilam ja bez problemu. Zrob jak najszybciej test, zeby jak co ratowac dzidzie. I nie denerwuj sie bo to tez przyczynia sie do poronien.

Gość gość
nie denerwuj się, łatwo mówić. Ja z reguły nie jestem panikarą a dziś to przechodzę sama siebie

Gość gość
Wiem co przezywasz, tylko osoba ktora to samo przezyla potrafi zrozumiec. Czy nadal plamisz? W ogole jak sie teraz czujesz, jak brzuch boli?

Gość gość
brzuch lekko pobolewa. w ogóle jakoś dziwnie wzdęta jestem. Mój poszedł spać i tyle wsparcia z jego strony. a ja czuje że nie zasne dzisiejszej nocy

Gość gość
no i cały czas mam krwawienie. jak przy okresie

Gość gość
Kurcze z nich to nigdy nie ma pozytku, ale fajnie ze sa :)) Nie wiem co ci doradzic, dzis niczego sie nie dowiesz..i ciaza i jej brak wszystko jest u ciebie teraz mozliwe.

Gość gość
Chociaz piszesz ze jestes wzdeta a to oznaka okresu. Przy poronieniu nie czujesz wzdec.

Gość gość
na dziś to chyba nic się nie doradzi. rano wyślę go po test i tyle

Gość gość
Ale wydaje mi sie ze raczej to okres. Napisz prosze jutro jak juz bedziesz wiedziala. I zdrzemnij sie chociaz, wiem, wiem latwo mowic ale rano bedziesz jak neptyk. Czekam na wiadomosc i trzymam kciuki ;))

Gość gość
Ty dziecko z 23.47 idz spac bo durnota przez ciebie przemawia

Gość gość
dzięki;) i oczywiście napisze

Gość gość
Hallo. Autorko dyskusji, prosze napisz co u ciebie?

Gość gość
Jest możliwość zajscia w ciążę, śluz z krwią świadczy najprawdopodobniej o owulacji. Zresztą sama ją sobie mozesz wyznaczać np testami lh albo mikroskopem owulacyjnym

Gość gość
Mikroskop owulacyjny? pierwsze słyszę. Jak on działa?

Gość gość
najprosciej to wejdź sobie na testerafrodyta.pl i poczytaj. wszystkie informacje tam są.