Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

iii wojna światowa czyli pojedynek międzyszczypcowy

Polecane posty

Gość gość

raka z przerzutami w celu zmiany środka ciężkości. Otóż ta wojna będzie a w zasadzie już jest jednak nie jest jak myśli większosć pojedynek wrogich idologii, systemów czy nawet mocarstw. to rak z przerzutami właśnie sie przerzuca i macha szczypcami. pójdą iskry bo macha żywiołowo. jak sie juz wymacha opadinie z niego troche zbędengo pyłu ludzkiego i przybierze wygodną pozycje to sie wojna skończy:)

Gość gość
dla tych którzy troche sie interesuja. NWO podział na 10 królestw światowy rząd itd. to nie jest przyszłość i cel to juz dawno funkcjonuje:) wszystkie te niby wojny to jedna wielka lipa. przechodzenie jednych na drugą strone drugich na pierwszą. sztuczny tłok i tyle. kapitalizm socjalizm islam katolicyzm kolejna lipa. ni ma już nic jest tylko jedna wielka lipa

Gość gość
mało tego zaczynam podejrzewać, ze zawsze była tu lipa i nic więcej. Rosnie se już ileś tysięcy lat może dużej. strasznie stara lipa i ogromna

Gość gość
w dodatku jestem niemal pewien, że ta lipa to halucynacja spowodowana wstrzyknięciem mi przez wielkiego pająka neurotoksyn, która halucynuje mi sie podczas gdy wisze sobie owinięty szczelnie na pajęczynie czekając na konsumpcje. A może już jestem konsumowany? kto wie?;)