Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet s******l mam juz dosc

Polecane posty

Gość gość

Po prostu rece mi opadaja na tego czlowieka :O Jestem w zwiazku ponad 3 lata wszystko ladnie ,pieknie po za jednym.Dodam,ze skonczylam szkole gastronomiczna w zawodzie nie pracuje,ale gotowanie jest moja pasja :P gotuje naprawde dobrze ,gotuje tez czasem na jakies imprezy itd...ogolnie nie jestem Gordonem Ramsayem ,ale potrafie zrobic dobre jedzenie.I problem jest w tym,ze ok nawet gdyby ktos czegos nie lubil ,albo lubil inaczej to jeszcze przeboleje ,ale moj facet to taki s******l,ze co nie ugotuje jest nie dobre NIGDY nie powiedzial,ze cos jest dobre.Zawsze mowi dobre ,ale i wtedy 100 rzeczy mu nie pasuje albo po prostu ,ze jest nie dobre i on tego jesc nie bedzie.rzucal juz nie raz talarzem i nie jadl.Dla niego spaghetti musi byc tak suche,ze nie da sie jesc sosu aby do koloru jak jest wiecej co byc powinno to mowi,ze onm tej zupy jesc nie bedzie.Zupy nie dobre robie,mieso nie dobre,kanapki nie dobre.Ciagle k***a marudzi.Juz mialam dosc milion razy robilam strajk nie gotowalam to tez foch.A sam nie potrafi nic zrobic sos ze sloika,jajecznice ,kanapki takie podstawy i to jest obrzydliwe ,ale dla niego lesze pyszne :O dzis zrobilam piersi z kurczaka z sosem ze sloika co lubi ,bo chcial plus ryz gotowany z paczki taki chcial.Jebna talerzem,bo stwierdzil ,ze cos dodalam i nie dobre :O:O:O mam dosc k***a przysiegam,ze bedzie wp*****lal tylko kanapki,ktore sam sobie zrobi,Nie da sie dogodzic ,zeby k***a przez ponad 3 lata nie uslyszec,ze cos jest dobre !!! ale to nic .bylismy nie raz u znajomych na obiedzie i dla niego tez nie dobre.Na komuni gdzie kolega jest kucharzem bardzo dobrym od lat pracuje w zawodzie i wedlug niego tez nie dobre jeszcze byl na tyle bezczelny,ze on sie pytal jak smakuje a moj tak,ale i zacza swoje wywody :O co jest z tym czlowiekiem nie tak mam go dosc.Powaznie sie zastanawiam,zeby od niego odejsc :( bo jzu nie daje rady,

Gość gość
ostatnio pojawiło się światełko w tunelu , coś pozytywnego bo pochwalił mnie za budyń czekoladowy polany cebulką zasmażaną i shake [mleko z chrzanem]

Gość gość
a weź se daj spokój z takim baranem. Nie gotuj mu, tylko dla siebie, czemu wogóle on nie gotuje? Bo co, nie umie? Nie chce mu się? Bo MĘŻCZYZNA??? Bez jaj... Nie umie docenić to niech nie żre. Ja bym normalnie ukatrupiła takiego ;) Mój facet gotuje tak samo jak ja, mimo, że gdy zaczynaliśmy być razem to nie umiał nic w kuchni zrobić. Tak serio NIC. A teraz śmiga aż miło. I lubi to. A Twój to jakiś malkontent z kompleksami pewnie. Nie gotuj mu to może zrozumie. Buc jeden. Ażto się uniosłam :P

Widocznie j ego mama naprawdę źle gotowała i jest przyzwyczajony do zlej kuchni,nie zna innej sztuki gotowania jest nudny.