Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noniebede

Chuj z ******iem

Polecane posty

Gość noniebede

Nie wiem, ale obrzydza mnie seks. Obrzydza mnie on tym, bardziej, jak pomyślę, że im będę starszy, tym gorzej z tym tematem. Gdy randkuję z dziewczynami myślę często o tym ile razy takowa dała d**y i ile gał obrobiła. Niezmiernie mnie to brzydzi, nie mógłbym całować kobiety, która robiła loda, w ogóle brzydzi mnie seks oralny, w życiu bym nie poprosił dziewczyny, aby zrobiła mi loda, chyba że jakiejś ostatniej dajce, ale nie dziewczynie. Również seks analny mnie brzydzi, gdyż nie widzę sensu pakowania swojego interesu tam, gdzie wydobywa się g****o.

Gość gość
chyba masz jakas nerwice natrectw....wszystko cie brzydzi...a seks zwykły już nie'? przecież z pipy leci co miesiąc krew, śluz...dziewczyna się nie ogoli i jest zapaszek....i co z tego...tak samo ssanie siusiaka...co w tym nienormalnyego? siusiak..narząd jak każdy inny...ciało się poci to w,pocie występują te same prawie że składniki co w moczu...nawet gorsze..bo toksyny zawierają..te których narządy nie strawiły...czyli taka reka jak pocalujesz to tak jakbyś pocałował nieumytego siusiaka...a do seksu człowiek nie idzie po wyproznieniu...ludzie sie myją,depiluja...tu nie ma nic wstrętnego..cxysta fizjologia...