Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki na erasmusie

Polecane posty

Gość gość

Wyjaśnijcie mi proszę o co tu chodzi, bo moje zdolności pojmowania tutaj wysiadają. Dlaczego Polki na erasmusie muszą się tak okrutnie puszczać? Słyszałem wcześniej opinie, że erasmus w sumie tylko i wyłącznie do tego służy, ale dopiero kiedy poleciałem odwiedzić znajomego w pewnym bardzo ciepłym europejskim kraju, gdzie popularne imię to Juan, zobaczyłem to na własne oczy. Kurwa mać, żenadłem tak srogo, że rzal i bul. Byliśmy na jakiejś imprezie u randomowego Diego i loszki z Polski dostawały p*****lca jak tylko zjawiał się kolejny Santiago. Tarły kolanami, słały słodkie minki, a od natłoku nagle wypsikanych perfum chciało się rzygać. Najśmieszniejsze, że robią to głównie laski, za które ich chłopaki w Polsce daliby sobie rękę uciąć. Dziś jak słyszę od takiego ptysia, że "Ona taka nie jest" to śmieję mu się w ryj i trochę mi go żal (true story). Rozmawiałem kiedyś z moim znajomym Włochem o tej kwestii i stwierdził, że jako rasowy stulejarz nie ma powodzenia wśród dziewcząt, ale zawsze czeka na przyjazd erasmusek z Polski, bo wie, że wtedy srogo p****** i sam nie wie czemu tak jest, ale nie narzeka.