Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent na rocznicę ślubu

Polecane posty

Gość gość

Moi rodzice za miesiąć mają 30 rocznicę ślubu.Jaki prezent mogłabym kupić? Myślałam o kinie domowym albo większym telewizorze. Może być cos takiego?

Gość gość
30 rocznica ślubu, więc Ty kotku masz ponad 20 lat, zgadłem?

Gość gość
Jeśli kino domowe to najtaniej chyba i najprościej kupić w całym komplecie wraz z tv. Kamera może też być fajnym pomysłem o ile lubią jeździć, są aktywni i będą coś kręcić w terenie. Diżo sprzętów rtv znajdziesz w electro.pl

Gość kaleczka
A może jakaś wycieczka? Żeby pobyli odrobinę sami? Odpowiedniego miejsca możesz poszukać na bookapart.com. Ja od siebie mogę zaproponować Wiedeń albo Pragę :)

Gość gość
wycieczka do Tunezji

Gość zagadkowa7
BookApart ma bardzo fajne noclegi, myślę że to dobry pomysł, możesz też poszukać czegoś w Polsce, na przykład Kraków albo Zakopane :)

Gość gość
Dokladnie! Wyjazd to najlepszy prezent. Ja ze swojej strony mogę polecic ci hotel http://bayjonnhotel.pl/, maja swietne warunki. Na pewno Twoi rodzice będą mogli się tam cudownie zrelaksowac :)

Zbliża się ślub znajomego, a może rocznica ślubu twoich przyjaciół? Potrzebujesz, oryginalnego, a zarazem zabawnego prezentu? Prezentu, który wzbudzi radość, i zapadnie w pamięć? Wejdź na stronę: www.smart.netgaleria.pl