Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Prawiki jaki był wasz najbliższy kontakt z płcią przeciwną ?

Polecane posty

1. ja jak miałem 12 lat pocałowałem dziewczynę 2.mniej więcej w tym samym wieku wymacałem jeszcze inną 3. 20 parę lat tańczyłem z dwiema naraz kobietami w klubie ;) a wy

Gość gość
dobey temat. Ale napisz jak ja wymacales bo to istorne. Co innego zlapac za tylek w spodniach a co innego za gola pipke.

Jakieś śmieszne całowanie jak byłem dzieckiem, też jakieś macanie w dzieciństwie.

Gość gość
Prawiki jak myslicie jak dlugo byscie wytrzymali jak by wam loda zaczela robic super laska?

Gość gość
to lepiej zostan prawikiem lzej ci bedzie zyc w tej nieswiadomosci co tracisz. Jako stary *********.c.z ci powiem ze jak laska wie o co chodzi i robi to z zaangazowaniem to *****nko wypada bladziej. Chocby z takiego powodu ze to ona rzadzi w tym momencie i dozuje doznania tak zeby zbudowac najwieksze napiecie.

Gość gość
pocałowały mnie 3 milfy z wieczorówki na zakonczenie szkoły.

Gość pawelek z laskowej
przez kilka lat łapałem kobiety za cycki w tramwajach, na koncertach

Ja na walentynki dostawałem walentynki alt to było w szkole. Jedna dziewczyna tam była we mnie zabujana ale z braku laku miała innego , gdybym chciał była by zemną bez problemu , druga też zakochana, trzecia też zakochana To wszystko było w gimnazjum , tylko one nie były w moim typie + ja wtedy byłem zabujany w innej W gimnazjum taką tam dziewczynę klepałem po tyłku dla jaj :D ale ona była spoko ;)

Gość gość
Co słychać? A dobrze, Masz papierosa? Mam. I to był mój najbliższy kontakt z dziewczyną a wbija mi już 2 dychy na kark wygrywing only

Gość gość
buziaki w policzek - tylko jak składałem życzenia czasem trzymanie za ręce ale tylko gdy wymaga tego sytuacja czasem tańczyłem z dziewczynami poza tym nic tylko rozmawiałem i to często bo z rozmową nie mam problemów ale zawsze zostawałem tylko kolegą. Nie umiem bajerować dziewczyn.