Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość will91

Czy to typowe objawy ciąży?

Polecane posty

Gość will91

Witam! Proszę o poradę, ponieważ od kilku dni odczuwam dosyć silne bóle głowy,sporadyczne zawroty,kłucie jajników, ciągnące bóle po bokach brzucha i w podbrzuszu,zmienił mi się też apetyt...Do okresu zostało mi jeszcze trochę czasu dlatego też, nie moge zrobić testu,a niecierpliwość mnie zżera.Jestem świadoma tego,że istnieje prawdopodobieństwo ciąży(choć małe) aczkolwiek chciałabym wiedzieć co sądzicie na ten temat czy to jest typowe?

Gość gość
Mialam podobne objawy na początku ciąży. Tyle, ze tak samo czuję się przed okresem. Klucie w jajniku to mialam ok 6 tc. A kiedy mialas om?

Gość will91
Właśnie jestem pewna,że to nie są objawy przed okresem. Zazwyczaj zaczynają się 5 dni przed nim.A obecne zaczęły się po stosunku w dni płodne (kłucia) a z czasem nasilają się coraz bardziej.Głowa boli mnie non stop przez 4 dni. Dodam też,że jednorazowo wystąpił biały śluz z brązowymi niteczkami... Nie wiem już sama co o tym myśleć, z jednej strony wydaje mi się,że to za wcześnie na objawy ciąży,ale z drugiej strony zastanawiam się czy to nie jest związane z implantacją zarodka...

Gość gość
jest to dość prawdopodobne, ale nie pozostaje ci nic innego, jak cierpliwie poczekać - ja np. plamienie implantacyjne miałam dokładnie w dniu spodziewanej miesiączki - dosłownie jedna mała plamka krwi, więc u mnie wystąpiło ono znacznie później

Gość gość
Autorko miałam dosłownie identycznie, włacznie ze śluzem i niteczkami krwii, do tego baardzo bolace piersi, okazało się że dostałam jednak @ :( więc nie nakrecaj się za bardzo, bo lepiej miec miłą niespodzianke niż wielkie rozczarowanie jak to było u mnie, mam jednak nadzieje że u ciebie miła niespodzianka, bo moim zdaniem te objawy sa typowe dla ciąży, bo miałam takie same w pierwszej ciązy, a czemu teraz było u mnie inaczej nie wiem, to nie logiczne, ale bywa.

Gość gość
Nie miałam żadnych z tych objawów. Twoje objawy wskazują raczej na przesilenie wiosenne, a nie na ciążę.

Gość gość
nie miałam nic takiego w żadnej z 2 ciąż.