Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość unferniiii

hura wyszedl mi pyszny krem czosnokowy na obiad

Polecane posty

Gość unferniiii

;):D

Gość gość
zaprosisz mnie na obiad?:) zgadzam się na spotkanie w gumce:)

Gość gość
jak zrobilas ?????????????

Gość unfernii
Cebule i czosnek pokrojone w drobno dusilam w garnku na odrobinoe oleju az sie zeszkli 10 zabkow czosnku i pol wiekszej cebuli zalewalam woda jak sie zeszklilo dodalam marchewke poetruszke i reszte czosnku czyli kolejne 10 zabkow kak zaczelo bulgotac dodalam dwa serki topione przyprawilam zabielilam zblendowalam i pycha;)

Gość gość
i to twoj cały obiad??? biedna

Gość gość
Do teho pikantne grzanki a na drugie pieczona piers z indyka;) nie kazdy musi sie obzerac jak ty

Gość gość
łał, chyba sobie coś takiego zrobie, jakoś tak ostatnio za mną chodziła zupa serowa albo też mam smaka na spagetti carbonare z boczuszkiem wędzonym i też dowale sera do tego :) ale ta czosnkowa to nawet nawet :) Tylko, że ja bym to chyba zrobił z ryżem, tzn dorzucić ugotowany ryż do tego kremu na sam koniec, bo tak sam krem to sie tym nie najem, na samej wodzie za długo nie pociągne ;) no chyba ze faktycznie jako tylko wstęp do drugiego dania

Gość gość
To jest takie fajnr geste ja sie tym najadlam maz tez i drugiego nie dalismy rady calego zjesc zalezy ile ryzu lub grzanek dodasz

Gość gość
to mam pare pytań, pietruszke dodałaś zieloną czy korzeń tak jak marchewa? czyli jedna cebula i 20ząbków czosnku, to chyba ze dwie główki będą co? A blendowałaś juz jak sie serki rozpuściły? czy najpierw zblendowalas a potem tylko serki wymieszalas zeby sie rozpusciły

Gość gość
18.15 a skad wiesz czy sie obzeram, zawsze taka wredna jestes??? zapytalam czy to caly twoj obiad. wystarczylo napisac ze nie

Gość gość
Sory twoja wypowiedz odebralam jako atak,korzen pietruszki,lepiej 3 glowji kupic serki sie rozpuscily wtedy zabielilam smietana zblenowalam i jeszcze 10 min gotowalam

Gość gość
Ale musi być z tego smród .:-(:-(:-(