Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co tam dzisiaj szamiecie biedoto?

Polecane posty

Gość gość

bo ja dzisiaj stek wolowy z frystkami i salatka z oliwkami i fetą wy pewnie pomidorowe na koncentracie :P pozdro

Gość gość
Nie posraj się tym stekiem burzuju.

Gość gość
standardowo mielone (mięso z biedry), mizeria,ziemniaki

Gość gość
chleb z gównem i smalcem, z reguły samo g****o, ale chleb znalazłam na śmietniku to myślę sobie czemu nie :)

Gość gość
a na podwieczorek piekę już muffiny z frużelinką :)

Gość gość
stek, frytki, oliwki i feta - to ma być niby takie szałowe? to w takim razie nie jestem biedakiem, choć myślałam, że jestem :P tylko ten stek to niech będzie importowany, bo polskiej mlecznej krowy rąbanej na steki dla biedoty zamożnej niestety nie zjesz, bo się nie da. smacznego :)

Gość gość
eeeee bez takich, kupilam świeżą polędwicę , nie putol mi tu....

Gość gość
Ale dzisiaj piątek a burzujki mięso jedzą ja zrobiłam pizzę z pieczarkami pychota

Gość gość
Ale dzisiaj piątek a burzujki mięso jedzą ja zrobiłam pizzę z pieczarkami pychota

Gość gość
no taqk bo pizza op jadlo biedoty jeszcze tylko z pieczarkami ,dalbys tam cos wiecej a nie tak ubogo :P

Gość gość
kafeteria nie tyle je biednie co je NUDNO, w kółko to samo,oklepane polskie smaki bez wyrazu

Gość gość
My biedacy dzisiaj mamy duszona cielęcina do niej duszone pieczarki ,marchewka z groszkiem i kopytka.

Gość gość
k/u/r/w/a od wczoraj tylko duszone żrecie i kopytka macie jakies inne pomysly ? :D

Gość gość
Pieczony łosoś z kaszą i surówka z sałaty, rzodkwi, oleju, oliwek, sera feta, pestek dyni. Pyszny obiad pełen wartości odżywczych :-)

Gość gość
hahha od kiedy to frytki i stek są exklusiv. hahahahahahahah U mnie psy takie dania jedzą ale tylko w poniedziałki bo muszą odpocząć od królewskiego weekendowego jadła. :-P

Gość gość
ŻAL

Gość gość
U nas na obiad się je wszystko od steków jagnięcych po mielone,jest tylko jedna zasada,nigdy w danym miesiącu nie jemy tego samego,najgorsza jest jak ktos wyzej napisał NUDA i jedzenie non stop tego samego

Gość gość
ja jem super pysznosci ,czesto wybiram rzeczy ze strony masterchefa i inych ,a wy jecie jakieś żarciedla psa mam wrażenie

Gość gość
Moja żona je mięso, ale jagnięciny nie daje rady. Ma przed oczyma zwierzątka z których jest to mięso. Wg niej zabić dorosłego osobnika to co innego niż zwierzęce dziecko.

Gość gość
gość dziś U nas na obiad się je wszystko od steków jagnięcych po mielone,jest tylko jedna zasada,nigdy w danym miesiącu nie jemy tego samego,najgorsza jest jak ktos wyzej napisał NUDA i jedzenie non stop tego samego x I w miesiącu robisz zestawienie tego co jedliście, aby danie się nie powieliło? Jak dobrze, że u mnie ja rządzę jedzeniem, a nie jedzenie mną.

Gość gość
a ja mam zupę z suszonych grzybów :D niby wiosna a u mnie pachnie wigilią :)

Gość gość
oliwki i feta łaaaaaaaaałłłłł :o

Gość gość
mmm grzybowa bylaby pyszna :) pewnie i tak u was biedrona kroluje na stolach :D

Gość gość
gość dziś U nas na obiad się je wszystko od steków jagnięcych po mielone,jest tylko jedna zasada,nigdy w danym miesiącu nie jemy tego samego,najgorsza jest jak ktos wyzej napisał NUDA i jedzenie non stop tego samego x I w miesiącu robisz zestawienie tego co jedliście, aby danie się nie powieliło? Jak dobrze, że u mnie ja rządzę jedzeniem, a nie jedzenie mną. x nie,nie robie żadnego zestawienia,pamietam co kiedy było,jedzenie mną nie rzadzi,a toba widac rzadzi nuda

Gość gość
Dziękuję za troskę, ale nic mną nie rządzi. Do głowy by mi nie przyszło zapamiętywać co jedliśmy na obiad w miesiącu, więc dziwi mnie to, że można sobie takimi pierdółkami zaprzątać głowę. Moja jest wykorzystywana do czegoś innego :)

Gość gość
no widac że masz ptasi móżdzek skoro nie rozumiesz,ze ja nie ucze się na pamiec tego co ugotowałam w danym dniu tylko pamietam, pamieć mam dobrą wyobraż sobie,i nie jestem nawiedzona kura domowa bo jadamy również w restauracji,bo nie lubimy monotonni,nie wiem co cie tak boli ze ty gotujesz w kółko to samo a inni staraja się aby ich zycie było ciekawe

Gość gość
chleb z miodem

Gość gość
gość dziś no widac że masz ptasi móżdzek skoro nie rozumiesz,ze ja nie ucze się na pamiec tego co ugotowałam w danym dniu tylko pamietam, pamieć mam dobrą wyobraż sobie,i nie jestem nawiedzona kura domowa bo jadamy również w restauracji,bo nie lubimy monotonni,nie wiem co cie tak boli ze ty gotujesz w kółko to samo a inni staraja się aby ich zycie było ciekawe x Też się staram aby moje życie było ciekawe. Urozmaicam je podróżami. Ale rozumiem, że można je urozmaicać zapamiętywaniem tego co się zjadło po to, żeby ugotować coś innego. Naprawdę to rozumiem :)

Gość gość
Uciekawianie życia jedzeniem :D :D :D Lokówka za najśmieszniejszy tekst dziś na kafeterii :)

znaczy jak jem 2 dzień z rzędu karkówkę na obiad (plebejskie, ale lubię) to moje życie jest nudne ? xD