Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Właśnie wróciłam z Rosji. Rosjanie to najbardziej gościnni ludzie jakich poznała

Polecane posty

Gość gość

Szkoda że Polacy nie są tacy gościnni i otwarci :(

Gość gość
zgadza sie, najlepiej sie pije wódke z Rosjanami a pilem już z wieloma nacjami:classic_cool: Też ich lubie

Gość gość
Zapraszamy Rosjan do nas. Niech zamieszkają w Polsce lub niedługo obwodzie polskim :)

Gość gość
Gratuluje!ze wrocilas zywa

Gość gość
Autonomiczna Republika Cebulańska sie szykuje :D

Gość gość
Nawet całowałam się z rosyjskim żołnierzem :) Fajny był, wysoki i miał silne ramiona. W ogóle Rosjanie nie mają żadnych uprzedzeń do Polaków, jak mówiłam że jestem z Polski, to od razu : siostra-słowianka, witaj siostro, itp. Generalnie duży plus:) A tamten żołnierz zawrócił mi trochę w głowie że fiu fiu :0

Gość gość
fuj zolnierze sa oblesni :o

Gość gość
to sie tam wyprowadz

Gość gość
Jakich poznala? A Ty tez Rosjanka? Nie bylam tam nigdy i chyba balabym sie tam pojechac :D Nic nie mam do Rosjan, ale Ukraincow nie cierpie...

Gość gość
A tamten żołnierz zawrócił mi trochę w głowie że fiu fiu :0 ledwo wyjechała a już sie rozkraczyła.... jakaś łatwo rozkładająca się panna a co do rosjan, różni sa, oj różni, jak wszędzie

Gość gość
ja też chciałabym pojechać do Rosji, albo na Krym na festiwal Kazantip ale się boję wszyscy mnie straszą,a Ukraińców podobnie jak ktoś powyżej nienawidzę :/ pełno ich w Polsce i się strasznie panoszą! A Rosjanie to równi i fajni ludzie :) ukraincy chcą nas wykorzystać, wykorzystać nasz kraj :/

Gość gość
gość dziś uciekła mi literka "m" chodziło mi o poznałaM. Co do Ukraińców - też ich nie znoszę ale tych zachodnich, pogrobowców Oun i Upa (tfu!) gość dziś Nie rozkraczałam się kretynie:o tylko całowałam, naucz się czytać ze zrozumieniem gość dziś JA byłam w St Petersburgu, w Moskwie i na Syberii było świetnie :D

Gość gość
Ale durni! To wlasnie rosjanie nienawidza polakow tak było zawsze i teraz przy Putinie będzie jeszcze większa nienawisc a Putin Polsce dużo zarzuca. Zapomnieliscie już jak rosja nas wiezila, ilu oficerow polskich rosjanie pomordowali. Widać malolaty tu pisza dla których ważne ze popili wodke Eh przykre to!

Gość gość
Ruscy chorują na manie prześladowczą, w każdym widzą wroga Rasiji.