Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie zainteresowania musiałąby mieć kobieta żeby mężczyzna uznał że jest ono ok

Polecane posty

Gość gość

Pytanie kieruję głównie do mężczyzn :) czym chcielibyście żeby interesowała siewasza dziewczyna? Czego nie uważalibyście za głupie i puste?

Gość gość
Obciaganie fiutow, p****le, gry komputerowe, piwo , Marysia,fast food, służenie swojemu panu i wladcy

Gość gość
fizyka kwantowa sytuacja polityczna w korei północnej wpływ dżdżownic na strukturę gleby produkcja odlewów żeliwnych

Gość gość
I jeszcze anime i pokemony :)

Gość gość
Najważniejsze to równowaga między mądrym zainteresowaniami a głupimi. Moja dziewczyna interesuje się muzyką i podróżami. Poza tym ma ogólne pojęcie o polityce i ekonomii. No i oczywiście typowo babskie zajęcia diety, ciuchy , kosmetyki. Ale na pierwszych randka rozmawiałem głównie o muzyce i podróżach. Byliśmy razem w 37 krajach:)

Gość gość
chcesz interesować się czymś tylko po to, żeby podlizać się facetom i wydać im lepszą, bo inną, kobietą? podczas gdy w rzeczywistości nie będziesz mieć do tego serca?

Gość gość
Moja dziewczyna interesuje się dzierganiem na drutach, szydełku, robieniem kartek i notesów :o masakra z tym jej hobby :o

Gość gość
moja kobieta powinna robić rzadką kupe!:)

Gość gość
a ja chciałbym zeby mnie zdradzała:) byłbym wtedy bardzo zazdrosny:)

Gość samotny romantyk II
moda, uroda, zdrowie, fitness, pilates, dzieci, literatura, planszówki :)

Gość gość
Ależ skąd, pytam dlatego, że dzisiaj w autobusie stała w pobliżu mnie grupa chłopaków po 20-stce i rozmawiali o swoich dziewczynach. Wszystko co one lubią robić im nie pasowało bo albo było według nich głupie, albo oni czuli się gnębieni bo jedna dziewczyna interesowała się fizyką :) A od siebie dodam, że osoby interesujące siefizyką kwantową interesują się histroią fizyką bo tego sie już nie robi:p

Gość gość
Zeby lubiala zemna na ryby jazdzic i łapać i zeby lubiala mi zmarszczki na worku liczyć:-)

Gość gość
pewnie masz jeszcze chorobę psychiczną? niech zgadnę. schizofrenia paranoidalna? jesteś tez zbokiem?

Gość gość
no tak, jak zwykle. jeśli kobieta interesuje się wyglądem, to jest pusta, jeśli wie czym jest silnik V8, to chłopczyca, jeśli wie czym jest warunek brzegowy, to kujonka :)

Gość gość
Otóż to! Odniosłam takie włąśnie wrażenie, że każde jakiekolwiek hobby jest złe i niedobre, o ile facet nie ma dokładnie takiego samego! Może weźcie i spotykajcie się z waszymi kumplami, po co wam dziewczyny? :p

Gość gość
ej no co wy ? liczenie zmarszczek na worku jest fajne i odstresowujące ;) a poza tym mój facet lubi jak mu dziergam swetry na drutach i nie ważne że trochę krzywo :D