Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego wy kobiety uwazacie ze mozecie miec wymagania a facet juz nie?

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego my mamy akceptowac bezwarunkowo wasza rozwiazla przeszlosc seksualna przesz losc imprezowa to ze cpalyscie i na kazdej imprezie urywal sie wamfilm dlaczego mamy akceptowac wasze niedoskonalosci pogon za kariera nie chec do posiadania rodziny itd? A dlaczego my do qrwy nedzy nie mozemy miec wymagan i mamy was brac jak leci a wy juz musicie miec wymagania? Dlaczego jak facet ma wymagania ktorych wy nie spelniacie to sie wielce obrazacie i nazywacie prawikiem? Pierd/olcie sie ja mam wymagania i mozecie mnie cmoknac w doope!

Gość gość
Ja jestem dziewica i mam wymgania, wole zeby byl prawiczkiem. Ale ze o takiego w moim wieku trudno, moze 1-2 partnerki zaakceptuje.

Gość gość
Sobie wymaga twoja sprawa, ale jak facet wchodzi na forum zaklada temat w ktorym napisal ze chce dziewice to sie zlatuje stado z zerwanym gwintem i jada po nim jak po psie, albo wciskaja kity ze tylko prawicxek ma prawo... Kurwa nie wam decydowac o tym kto ma prawo a kto nie i kt!o co moze miec a kto nie egoistki

Gość gość
a sam jestes prawiczkiem? jesli tak to mozesz oczekiwac dziewicy, jesli nie tp jest to faktycznie troche obludne, aczkolwike nie niemozliwe. Mozesz znalezc, najlepiej szukaj wrod troche mlodszych od siebie, a moze znajdziesz.

Gość gość
Sam pewnie cpales i p******iles laski w bramie a wielkiego swietoszka udajesz

Gość gość
O wlasnie o tym mowilem pilnos swojego zycia a nie bedziesz komus gadala co mu wolno a co nie!

Gość gość
najeżdżają na ciebie, bo oceniasz czlowieka po takich rzeczach jak konia na targu. nie wiem jak takie cos mogłoby być aż tak koniecznym wymogiem dla mnie ja nie uprawialam seksu, ale oceniam człowieka po tym, jak się z nim dogaduję, czy jestem w nim zakochana, a nie po tym, co on roił w łóżku ale takim płytkim ludziom ciężko cokolwiek wyjaśnić.

Gość gość
Pomysl dziewczyno bo to nie boli... Oceniasz kogos na podstawie tego jak sie z nim gada i czy go kochasz. A nie przyjdzie ci do lba ze kochasz go za to jaki jest i jakie ma poglady i zycie a to jaki jest ma poglady jakie ma zycie jest wynikiem jego dzialan z przeszlosci!

Gość gość
Po za tym zrozumcie ze miedzy kobietami a facetami SA ROZNICE i na co innego kazda z plci zwraca uwage i jest to uwarunkowane ewolucyjnie

Gość Alohaohana
Każdy ma jakieś wymagania wobec potencjalnego partnera. I każdy może je mieć. Ale jeśli kurczowo się tych wymagań trzymamy, możemy zostać sami, bo choć my mamy swoje wymagania, inni mają swoje, które kolidują z naszymi. Ty masz prawo chcieć związać się z kobietą, której historia będzie czysta jak łza. Ale to nie znaczy, że kogoś takiego znajdziesz - lub że taka osoba będzie chciała być z tobą. Osobiście nie chciałabym kogoś, kto chciałby znać każdy szczegół mojej przeszłości.