Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta może zmienić mężczyznę by ten...

Polecane posty

Gość gość

przestał oglądać się za innymi? pytam :)

Gość gość
no pewnie, krzyknij ,stuknij i zaskutkuje:D masz 10 lat? nie doroslas jeszcze do bycia z chlopakiem, skoro zadajesz tak kretynskie pytanie

Gość gość
z hetero chcesz zrobić homo?

Gość gość
Mój facet też to robi, siedzimy w kawiarni a on się gapi na laske przy stoliku obok, albo przez godzinę na ruda w autobusie, strasznie mnie to wkurza, myślę że zrobię w końcu awanturę, powiem mu że mnie poniza, raz może spojrzeć ale żeby się gapic. Wasi tez tak mają? Może jestem Przewrazliwiona

Gość gość
Moj wzyciu się przy mnie nie gapi na inne to ponizajace by było to ja dla niego jestem naj choć jesteśmy razem 21 lat

Gość gość
ok, wierze, spróbujmy z innej strony, bo spotkać kogoś znajomego to inna bajka, zresztą sama zrozum, nie język polski tylko polskiego zzora , to ja

Gość gość
a ja sie gapie zeby dac zonie do zrozumienia co mi sie podoba. moja zona jest bardzo ladna kobieta ale niestety nie umie sie ubrac, umalowac czy zrobic odpowiednia fryzure. generalnie gbyby sie zrobila bylaby lepsza niz wszystkie inne ale ona nie chce.

Gość gość
Czyli mój się gapi żeby mi dać do zrozumienia że mam być bardziej hot laska, hehe to ciekawe, czasami myślałam że on tak sprawdza czy mi na nim zależy, jak się zachowuje wtedy twoja żona?

Gość gość
moja zona strzela focha ale widze pozniej ze przez pare dni jakos bardziej zaczyna o siebie dbac albo ubiera sie jak ta pani, ale niestety to dziala krotko. po paru dniach znowu wraca do swojego ja, i znowu musze sie na jakos gapic.... i tak w kolko

Gość gość
Wypada strzelić focha? Mój się gapi na małe czarne albo bardzo długowłose i coś w tym jest, nóg nie obetne, ale włosy zaczęłam zapuszczac. I jeszcze mam pytanko jak się faceci czują kiedy ich kobieta się gapi? Myślałam żeby go oduczyć gapiac się na innych facetów

Gość gość
Moja zona tez tak probowala i po prostu szkoda mi jej bylo, nawet nic nie mowilem. Na facetow cos takiego chyba nie dziala.

Gość gość
No to robić? Dbać o siebie i udawać że nie ma tematu?

Gość gość
zdanie takiego typu bedzie najlepsze. " Widze ze przygladasz sie tej babce czy chcialbys abym zalozyla taka spodnice, buty itp." Tylko nie mow tego placzacym glosem a raczej tak jakby chodzilo tylko o stroj a nie babke. Facet na pewno nie spojrzy juz wiecej bo wie ze ty tez to widzisz a przy okazji poznasz jego gust.

powiem Wam szczerze, ze mężczyzna, który potrafi gapic się na inną kobiete przez godzinę to niewychowany prostak. Powiedziałabym wprost co o tym myślę! Wiadomo, ze jesteśmy tylko ludźmi, atrakcyjne osoby zwracaja uwagę- ale bez przesady. Ja też popatrzę na przystojnego mężczynę czy łądna babkę, mój facet tez patrzy na ładne kobiety. Ale gapic się godzine? Sorry..

Gość gość
Up

Gość gość
Malo jest sytuacji gdzie ktos przebywa godzine w zasiegu wzroku, no chyba ze siedzi na przeciwko w pociagu no ale wtedy to i tak i tak bysmy sie gapili. A propo postu powyzej wielu facetom bardziej podobala by sie odpowiedz " ladna? mi tez sie podoba, myslisz ze da sie namowic na trojkacik"

Gość gość
Oczy wylupac