Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Diagnoza reumatyzmu

Polecane posty

Gość gość

Mam dolegliwości stawowe, co prawda mam zdiagnozowana chorobe endokrynologiczna która powoduje dolegliwości stawowe.Byłem u reumatologów ale nie mam zaufania tym bardziej, że nie skierowali na żadne badania krwi a wykluczyli RZS tylko na podstawie oględzin wzrokowych i badań podstawowych które im dostarczyłem od rodzinnej. Lekarka, że reumatyzmu nie ma bow normie śa odczynniki zapalne(OB i CRP), we własnym zakresie zrobiłem też czynnik reumatoidalny i w normie czy te badania sa wystarczające by wykluczyć reumatyzm. Też lecze sie u ortopedy, mam wykonana prześwietlenia rtg ale czy to wystarczy by wykluczyć reumatyzm. Jak długo choroba trwa? Czy czynnik RF jest podwyższony do konca życia czy po leczeniu sie normuje? Wiem, że sa inne badania ale nie stać mnie by je wykonywać i na medycyne sie nie szykuje.Czy to wystarczy by wykluczyć reumatyzm?

Gość gość
odświeżam

Gość gość
posmaruj staw maścią z czarciego pazura nie jest droga w aptece można kupić jeżeli ci ulży to znaczy reumatyzm maść jest też dobra na zakwasy

Gość gość
kupie

Gość gość
Ja choruje na rzs od 15 lat, i według mnie jako pacjenta, ob wystarczy żeby to stwierdzić. Na początku choroby lekarze głównie to brali pod uwagę. Ale to jest tylko i wyłącznie moja opinia wynikającą z mojego przypadku.

od ponad 20 lat naukowcy badali malza perna caniculus -gasi stan zapalny stawów- reumatyzm ,zwyrodnienia ,wskazany dla sportowców ,osób z nadwagą od 2009 w POlsce dostępny lyprinol-ole z małza perna caniculus -cena zbyt wysoka 120żł w badaniach była przebadana inna postać małza -mączka perna caniculus -podawana z tranem -wyciszała stan zapalny ,tylko małż zielony ma kwasy p/zapalne powstrzymujące reumatyzm i w 100% bezpieczny bo naturalny w Polsce dostępne wersje green lipped mussel lub grunlipmuschel -cena 150 kapsułek po500mg -czyli cena dostępna dla nas -do kupienia na eperna.pl poczytać-jest tam też dieta ............