Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tamarra79

Poleccie jakiś sprawdzony catering?

Polecane posty

Gość Tamarra79

Szukam sprawdzonego cateringu dietetycznego w wwie? Ktoś - coś?

Gość gość
Fajne opcje diet maja w Kiełki na Widełki. Jesli ktoś chce nie tyle schudnąć, ale też zmienić nawyki żywieniowe to jak najbardziej.

Gość Olluchna
Cześć. Ja mieszkam w wwie, tu pracuję i tu zamawiam sobie catering eatzone.pl a konkretnie dietę z opcją dla wegetarian, mało jest takich "rzeczy" dla nas ale tu eatzone sprawdził się rewelacyjnie

Gość gość
ja najbardziej lubię jedzenie od Party - http://www.party.com.pl/ , chociaż najczęściej się z nimi spotykam na imprezach firmowych i bankietach :)

Gość gość
Party, to rzeczywiście bardzo dobre jedzenie :)

A ja mogę polecić sprawdzony catering co prawda dla innej części polski aczkolwiek jeszcze z taką dobrą firmą się nie spotkałam - http://krakowskiemetro.pl/ . Nigdy nie narzekałam na obsługę, czy żeby jedzenie było zimne. Dobrzy są zarówno na firmowe jak i prywatne imprezy

Ja się zajadam cateringiem Diet4U. Mają kilka opcji, sama zdecydowałam się na pakiet wegetariański, bo nie jem mięsa. Fajnie, że na każdym pudełku mam napisaną ilość kalorii, dzięki czemu sama widzę i kontroluję ile jem :) 

Gość patrcyja

Sprawdzony i taki, który ma przepyszne jedzenie to na pewno catering food and life, bardzo ich lubię i na imprezy okolicznościowe i na co dzień, żeby po prostu coś  zjeść dobrego i nie jeść śmieci typu fast food na mieście. Dzięki niemu jestem tez stale nasycona, bo mają duże porcje i nie podjadam, a podjadanie też sporo robi pamiętajcie.