Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co postawic na stol dla dzieci urodziny w sali zabaw

Polecane posty

Gość gość

na kulkach. Corka w niedziele wyprawia urodziny dla dzieci w sali zabaw. co postawic na stól.

Gość gość
flaszkę:D a na poważnie to kanapki małe, jakieś ciastka, cukierki, soki do pica, ciasto. No nie wiem co ty bys chciała stawiać:P

Gość gość
jak narazie bedzie tort. ciastka, cukierki. co jeszcze mozna postawic na stol.

Gość gość
Muffinki, owoce ale takie do których obierania nie trzeba noża - np winogrona, mandarynki, banany. Pucharki z galaretką, owocami i bitą śmietaną. Wspomniane już mini kanapeczki. W jakim wieku będą dzieci? Dla 6-7 latków dodałabym np frytki, nuggetsy.

Gość gość
u mojej corki byly rozne rodzaje ciastek, chrupek, mini kanapeczki, nuggetsy z frytkami (na cieplo)lody na deser i owoce i warzywa (pokrojone na tacy ogorki, pomidorki koktajlowe slupki marchewki, kawalki salaty) i najlepiej dzieciom wchodzily wlasnie te warzywa-wszyscy rodzice sie dziwili, z imprezy wyszlismy z torbami slodyczy i chrupek a wszystki owoce i warzywa poszly

Gość gość
Jak była ze swoim dwulatkiem pierwszy w pewnej niewielkiej bawialni, to była w szoku.. urodziny jakiegoś ok 4 latka.. na stole same słodycze i słodkie napoje.. tylko ciastka, cukierki, czipsy, paluszki, żelki i inne takie cuda.. rozmaite rodzaje.. Owszem.. jak najbardziej tort, jakieś ciastka też, paluszki też, ale te dla dzieci i niezbyt dużo. Postawiłabym jednak na owoce (winogrona ciemne, jasne, mandarynki), albo owocowe mini szaszłyki ( kawałek banana, winogrono, ananas itp.), jakieś niewielkie kanapki, albo dobre ciasto czy babeczki. Może rurki z kremem, albo puste. Może trochę gorzkiej czekolady. Warzywa też jakieś takie do pochrupania. Z napojów to woda, jakieś soki (soki, a nie napoje owocowe).

Gość gość
narazie mam tylko slodycze, moze dokupie jeszcze jakies owoce.

Gość gość
U mnie sie sprawdzily nalesniki z czekolada ppkrojone na maleniejsze kawalki zeby sie na raz dalo zjesc.

Gość gość
jestem teraz bez auta. i nie mam za bardzo jak tego wszystkiego przewiesc. chce cos co moge tam ewentulanie na miejscu przygotwac. bo musze jeszcze kilka rzeczy dokupic. jak napoje, jakies wowoce. mam blisko tej sali sklepy.

Gość gość
xx

Gość gość
Oooo tu ci zaraz podsumują cukierki i słodycze :) według kafe mają być owoce i warzywa (ekologiczne) pokrojone w słupki, które dzieciaki po prostu uwielbiają :D

Gość gość
dokupie troszke owocow banany jakieswinogrona, mandarynki i finito.,

Gość gość
Dlaczego nikt dziecku nie odprawia urodzin w domu?

Gość gość
Wow, naprawdę trzeba w dzieci pchać tyle cukru i śmieci? I jeszcze sprawiać, że kojarzy im się to z zabawą i nagrodą? Owoce brzmią dobrze, warzywa też jeśli poda się je w jakiś fajny sposób, słupki marchewek itp. (zalezy czy uczestnicy maja już zęby ;]). Zamiast słodkich napoi może lepiej podać wodę lub lemoniadę (bez cukru). Jak frytki to może właśnie z różnych warzyw i z piekarnika, nie na tłuszczu? Może jakieś hummusy i pitę, owoce morza? U znajomej było własnoręcznie robione sushi (z pieczonych ryb). Dzieciaki zajadały się aż im się uszy trzęsły. Na szczęście nikt im nie powiedział, że to nie dla dzieci.

Gość gość
Przecież owoce musisz umyć! Kup wcześniej. I dobrze się zastanów czy tego nie będzie za dużo. Tort, trochę owoców, żelków, chrupków i te ciastka to sporo. Do tego napoje i masz wszystkiego z okładem.

Gość gość
Też jestem zdania żelki, chrupki, dużo ciastek i cukierków, o koli zapomniałyście dziewczyny - dużo słodyczy, niech dzieci wsuwają ten syf.

Gość gość
Moja córka ostatnio chodzi często na takie urodziny (wysyp w przedszkolu) i kolejny raz wrocila z bólem brzucha bo były tylko żelki i słodkie napoje. Nie mówię że dzieci rzuca sie na warzywa i owoce ale jak jest wybór to może coś zjedzą innego. Nie wiem tez dlaczego nie ma zwyklej wody na takich imprezach? Cora bierze już ze sobą mineralną bo woli to pić. Tylko jak będzie cola to i tak rzuci sie na nią bo w domu nigdy nie kupujemy! A wszystko co zakazane neci!