Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niskie kobiety są nieatrakcyjne, kobieta zaczyna się od 165 cm!

Polecane posty

Gość gość

!

Gość gość
Intryguje mnie, czy to ten sam prowokator od małych piersi u kobiet.

Gość gość
kobieta zaczyna się od 173cm

Gość gość
Jasne, wcześniej to jamnik miniaturka :P

Gość gość
Odpowiednia wysokość kobiety jest zależna od wysokości faceta. Dla mnie jak jest za niska, to jest niewygodnie podczas pocałunków na stojąco, więc wg. mnie nie powinna być niższa od mężczyzny o więcej niż 10 cm. Wiadomo, że szpilki ubierze i lekko można się ugiąć. Druga sprawa, to w czasie seksu lubię się ciągle całować, więc odległość od ust do cipki powinna być porównywalna z odległością od ust mężczyzny do penisa. Z niższymi partnerkami było mi trochę niewygodnie w łóżku. Więc idealna różnica wzrostu, to kobieta niższa o 5-10 cm i takich partnerów szukajcie, to tyle na podstawie doświadczenia.

Gość gość
Ja właśnie lubię niskie. Poza tym nie bardzo wiem co ma atrakcyjność do wzrostu? Kobieta z ładną figurą i twarzą jest atrakcyjna. Wzrost nic do tego nie ma.

Gość gość
Popieram ze male kobiety sa nie atrakcyjne dlatego na modelki sie nie nadaja. 165,166,167 to najlepszy wzrost dla pięknych Pan bo ponad 170.. to juz zyrafy a to idiotycznie kiedy kobieta jest wyzsza niz mezczyzna i trzeba wziasc też to pod uwage ze jak ma ponad 170 wzrost a ubierze szpile to już powdujna zyrafa

Gość gość
sam mam 192 ale osobiście wolę Kobiety od 160 jak gidiję 170 pare obok siebie , nie wyobrażam sobie ile razy taką widzę to patrzę z niesmakiem na przerośnięte ciało jak u gnoma :O

Gość gość
ja mam 165 i mam duże powodzenie zarówno u wysokich facetów jak.i niskich..

Gość gość
kolejny frustrat ,który anonimowo musi dać upust swojej głupocie człowiek,to najlepiej jak jest atrakcyjny "intelektualnie" ,bo uroda przemija,i sex się "przeje" (chyba?)a poza tym czasami też trzeba ze sobą o czymś porozmawiać

Gość gość
Co za bzdura!Obok w bloku mieszka,dziewczyna niska,moze ma z 158 cm.Ale ma tak piękną twarz że nie moge sie napatrzeć...

Gość gośćaaa
gość wczoraj Odpowiednia wysokość kobiety jest zależna od wysokości faceta. Dla mnie jak jest za niska, to jest niewygodnie podczas pocałunków na stojąco, więc wg. mnie nie powinna być niższa od mężczyzny o więcej niż 10 cm. Wiadomo, że szpilki ubierze i lekko można się ugiąć. Druga sprawa, to w czasie seksu lubię się ciągle całować, więc odległość od ust do c*pki powinna być porównywalna z odległością od ust mężczyzny do penisa. Z niższymi partnerkami było mi trochę niewygodnie w łóżku. Więc idealna różnica wzrostu, to kobieta niższa o 5-10 cm i takich partnerów szukajcie, to tyle na podstawie doświadczenia. xx Widać zmyslasz i tak na prawdę nie całowałeś sie jeszcze z żadną kobietą nie mówiąc o seksie ha ha ha ha ha ha ha Między mną o moim jest różmnica 20 cm i jest nam ze sobą bardzo dobrze, uwielbiamy się całować i nie przesadzaj, że on się az tak musi wyginac bo nie musi wystarczy że pochyli głowe a ja swoją uniosę a w łóżku jest nam bosko i zapewniam Cie że się dużo całujemy ze sobą podczas kochania się. Jest jeszcze jedna sprawa, w proporcjach budowy kobiety jest inaczej niż u mężczyzny. Mężczyźni mają dłuższe tułowie a krótsze nogi u kobiet jest odwrotnie.

Gość aniaaaaaaaaaaaaaa
Podobnej bzdury dawno nie czytałam, ale ok każdy ma swje zdanie, równie dobrze ja mogę napisać np, że kobieta jest do np 170 a powyżej to babochłop ;)

Gość gość
ale wy na powaznie bierzecie do siebie to co jakis debil w necie sobie pisze???? no blagam was!!

Gość alhimee
Poza tym pojawiają się nowe możliwości kochania się w pozycjach innych niż leżąca lub klęcząca... Poza tym ja jestem dość wysokim i masywnie zbudowanym facetem i... ten kontrast pomiędzy mała/duży naprawdę potrafi sprawić partnerce mnóstwo emocji i frajdy... a wyraz jej twarzy podczas... hmmm nieocenione :)

Gość gość
kobieta kończy się na 174cm

Gość gość
alhimee - jestem ciekawa ile masz wzrostu... :)

Gość alhimee
gość 9:02 184 cm, jeśli już o centymetrach mówimy:)

Gość gość
gość dziś kobieta kończy się na 174cm << otóż to , a jak dla mnie na 172 max no ale o te 2 cm nie będę się sprzeczał :)

Gość gość
chodzicie z miarką czy co

Gość gość
Miedzy mna a moim partnerem jest 30cm roznicy i jest nam bosko :)

Gość gość
a ile ty masz wzrostu, ile on?

Gość gość
to ta jak u mnie i jak założe szpile to wygląda to zajefajnie !

Gość gość
9:38 - a u nas jest dokładnie 32 cm różnicy. I mój by mnie tylko na rękach nosił, a jak do czegoś nie dosięgam to jest pierwszy by złapać mnie za biodra i podsadzić, w łóżku też jest cudownie :)

Gość gość
Ja mam 154 a moj facet 184 :)

Gość gość
Lisa Bonet i Jason Mamoa - piękna , fajna para mimo że ona ma ok. 156 a on prawie 2 metry.. Więc... Ten temat założył prostak który ma się za nie wiadomo kogo ..

Gość gość
Temat załozył ktoś (prawdopodobnie kobieta), kto chce się dowartościować bo sama ma kompleksy. Bo w koncu im bardziej " dowalimy" konkurencji tym sie lepiej czujemy, dlatego najlepiej udowadniac ,że kazdy kto ma inny wzrost, wage kolor wlosow inny od nas jest gorszy bo " kazda sroczka swoj ogonek chwali". Doszło do tego ,że krytykujemy nawet to co jest zupełnie normalne i powszechne jak wzrost poniżej 165, ale inne od nas wiec już stanowi jakas konkurecje i zagrozenie

Gość gość
up

Gość gość
ja mam 168, moj facet 185 i nawet jak zaloze szpile 16 cm to jest idealnie;) nie widze problemow z calowaniem podczas seksu, fakt normalnie musi lekko sie schylic ale co to za problem w milosci?