Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paranienasycona

Pra szuka faceta lub pary

Polecane posty

Gość Paranienasycona

Szukamy nieśmiało na początek acta lub pary

Gość gość
A skąd jesteście? Tu facet.

Gość Paranienasycona
korekta faceta lub...

Gość Paranienasycona
para.nienasycona@wp.pl

Gość gość
To daleko, ja śląsk

Gość Paranienasycona
No cóż nasz wielki kraj... :)

Gość gość
To co moge doradzić powinien byc dość duzy ponad 20 cm wtedy jest mocne rżnięcie i większa adrenalina u partnera.Ja gdy we mnie się wbijał obcy duży k***s swemu zaczęłam obciągać by ulżyć mu w podnieceniu.Gdy wszedł do końca mój facet właśnie obfice wytrysną ja na szczęście zdażyłam połknąć wszystkie dawki jego nekteru.A przy drugim seksie kolejno się ze mna kochali a trwało to ponad pół godziny każdy z nich by doszedł do wytrysku.Byłam wyczerpana lecz calkowicie szczęśliwa tak samo jak mój partner.Na to powinnaś się przygotować.Ustalić czy będziesz obcemu brała do ust czy nie?Ja bralam bo zezwolil na to partner.

Gość Paranienasycona
Też bym chciała spróbować z dwoma ale jeden się wykruszył więc szukamy kolegi tak fajnego jak piszesz:) skąd jesteście ?

Gość gość
Napiszcie do wilka z Wrocka, on na pewno będzie chętny, tylko zróbcie mu prysznic, bo to flejtuch.

Gość gość
Ja mam dużego k****a :P i jestem z okolicy kołobrzegu 22 lata

Gość kuba123144
witam wszystkie panie młody 24 letni facet zadbany , przystojny 178 wzrostu szuka starszej kobiety od Ciebie będzie zależało co i jak , ja jestem otwarty na każdą propozycje , oprócz sexsu oferuje wspolne spacery wyjscia do kina na impreze , mogę Ci towarzyszyć w różnych spotkaniach biznesowych , wspolne kolacje . Jestem po szkole gastronomicznej i uwielbiam gotować ......brakuje Ci towarzystwa chcesz zmienić i uwolnić się od codziennych spraw ??? zapraszam Cię na prezentacje mojej osoby po prostu zadzwon 571424989

Gość gość
Wspanialszy jest seks z wymianą partnerów.My mieliśmy raz tylko trójkąt z obcym facetem było wspaniale jak dla mnie mocne rżnięcie.Mąż znów był toszkę osamotniony pomimo,że wszedł po kochanku we mnie i tryskal mocno.Teraz z wymianą partnerów jest dużo lepiej.Jadna para sie kocha ja z kochankiem ,a mąż z kochaną oglądają i nas pieszczą.Potem zmiana oni się kochają a my sie przyglądamy.

Gość gość
Pogratulowac fantazji... dziecko czyje będzie? :)