Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciek_krytyczny

Smierc klinicza

Polecane posty

Gość Maciek_krytyczny

Witam Ktos przezyl jakie wrazenia? ja tak chetnie opowiem swoje zdanie i wymienie z innymi:)

Gość gość
ją przeżyłam a kiedy byłam nieprzytomna... nie było zupełnie nic... totalna nicość

Gość gość
a ja nie przeżyłam śmierci klinicznej tylko coś takiego że straciłam przytomność i leżałam na ziemi ale nie wiedziałam że zemdlałam tylko tak jakby z boku się obserwowałam ze leze i widze jak mnie ratują i wtedy się ocknełam i czuje że leże na ziemi i sama sie zastanawiam co to było ?

Gość gość
Ja tylko raz zemdlałam i do tej pory pamiętam ze miałam świadomość co się dzieje dookoła a widziałam ciemność. Co ciekawe nie czułam żadnego bólu. Dopiero jak odzyskalam świadomość to wróciło mi czucie i dopiero wtedy poczułam ból

Gość Maciek_krytycznyyyyyy
Ciesze sie ze mam odpowiedzi w moim temacie:) niestety jakos nie moge sie zalogowac na swoim wlasnym nicku,ja majac to drugie zycie bo chyba mozna tak to nazwac pamietalem duzo i nic roznie w szpitalu bylem bardzo dlugo chetnie chcialbym popisac z kims kto byl po czyms takim i dlugo...

Ciesze sie za odpowiedzi i wasze doznania bardzo mnie to cieszy ja przezywalem to majac 10lat lecz wszystko doskonale pamietam teraz mam duzooooooooooo..... wiecej nie wazne.moje wrazenia byly inne czekam na kolejne osoby zobacze czy ktos zgra sie z moja na marginesie filmowe sceny chyba sa to dosc realne dziwne ale zrozumie kto to przezyl:)

Gość gość
no to opisz te wrażeni bo ciekawa jestem.

Gość gość
Ja byłam w śpiączce jeden dzień i też nic nie pamiętam. Żadnego dotyku ani głosu. Po prostu tak jakbym umarła

Gość gość
up