Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DO MAM. Chłopiec ma siusiaka a dziewczynka...?

Polecane posty

A miała mu wykład dać o budowie mózgu i psychicznych uwarunkowaniach? :D Czy o waginie i penisie? :D

Gość gość
Ale pobicie problem. Mój synek 3 letni mówi że na siusiaka a 5 letnia córka wie że ma pupcię z przodu i pupcię z tyłu. Jak będzie starsza to po prostu jej powiem że to pochwa i już :-)

Gość gość
Moja 4 latka ma kosiaka. Sama nie wiem skąd się wzięła ta nazwa. Ale cipkee tez rozumie. Ostatnio zabłysnela w przedszkolu. -Skąd się biorą dzieci. -Jak tata chce dzidziusia to wkłada mamie do kosiaka ziarenko i ono w brzuchu rośnie. - A skąd bierze ziarenko -Jak to skąd, z jajek. Jeszcze trochę i musze jej powiedzieć jak sam proces wkładania ziarenka wygląda. :)

Gość gość
A miała mu wykład dać o budowie mózgu i psychicznych uwarunkowaniach? smiech.gif Czy o waginie i penisie? smiech.gif x a czy ja coś takiego mówie? właśnie o aspekt cipki i siusiaka mi chodziło:o jprdl

Gość gość
Witam , jestem ojcem i mam synka i córkę . U mnie zawsze było uczone tak syn ma dłuższą siuśkę i mówi się siusiak a dziewczynka ma krótszą siuśkę i mówi sie pipka . temat zamknięty . dzieci 5 i 4. jak będą miały ok 11/12 nauczę je terminologi penis i wagina.

Gość gość
Oczywiście, że cip/ka jest wulgarna, a dla tych co pieprzą, że nie, rozumieć, że syna uczycie tego, że ma ku/tasa lub fiu/ta, bo przecież te określenia też są powszechnie używane? Nie mam córki, ale jak będę miała to będzie miała pisię ;)

Gość gość
Vagina, srom medyczne. Cipka neutralne, potoczne określenie. P***a jest wulgarnie.

Gość gość
cip/ka nie jest neutralne, bo nie użyjesz tego słowa w towarzystwie na poziomie lub wśród obcych ludzi cipka to właśnie odpowiednik kootasa czy fiuta skoro chłopiec ma siusiaka, to dziewczynka powinna mieć pisię, pipi, piśkę, siuśkę itp.