Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śmiałość oznacza czesto buractwo i brak kultury

Polecane posty

Gość gość

Osoby o wysokiej kulturze osobistej nie rozmawiają nachalnie z obcymi ludźmi poza "dzień dobry" "dziękuję" itp.

Gość gość
Z teorii tej wynika ze podrywacze to buraki, a spokojnie to mistrzowie savour'vivru :D

Gość gość
a zgadzam się :) dopowiem tylko że nie opowiadają na lewo i prawo do ledwo poznanej osoby cały swój życiorys oraz o sprawach o których z nowo poznaną osobą nie wypada omawiać :) nie lubię i nigdy nie lubiłam osób z przesadną skłonnością do paplania , trzeba mieć umiar :)

Gość gość
Znowu nieśmiałe, szare myszki zakładają bezsensowny temat by połechtać swoje ego ;) Śmiałość nie oznacza, że ktoś będzie Ci opowiadał o chorobie wenerycznej, którą przeszedł rok temu... Osoby śmiałe łatwiej nawiązują kontakty, bo potrafią rozmawiać. Nie trzeba rozmawiać o sobie czy plotkować o innych by mieć temat do rozmów...

>>>Śmiałość oznacza czesto buractwo i brak kultury<<< x dla PRZYGŁUPÓW, którzy mają zbyt mało inteligencji i wiedzy :(, by znaleźć wspólny temat, z drugim człowiekiem :D :D :D. x I nie potrafią odróżnić znaczenia słowa "śmiałość" od znaczenia słowa "nachalność".

Gość gość
Milczenie jest złotem

Gość gość
gość dziś Milczenie jest złotem X To weź sobie to złoto i za nie kup przyjaciół ;)

>>>Osoby o wysokiej kulturze osobistej nie rozmawiają nachalnie z obcymi ludźmi poza "dzień dobry" "dziękuję" itp.<<< Czym jest wg Ciebie ta wysoka kultura osobista? Bo wg mnie, jest to umiejętność kulturalnego znalezienia się w KAŻDYM TOWARZYSTWIE. Ciągłe milczenie i ignorowanie osób wkoło, wcale o wysokiej kulturze osobistej nie świadczy. Czym innym, jest zaczepianie obcego na ulicy, a czym innym rozmowa z nim, podczas kilkugodzinnej jazdy autobusem.

Gość gość
Kilkugodzinna rozmowa w czasie podróży? Z obcym? OK jak o coś zapyta to można odpowiedzieć ale nic poza tym!!! Szczerze moje nabywanie przyjaciół skończyło się po studiach każdy poszedł w swoją stronę i znowu jestem na zero :P