Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wystarczy narodzić dzieci i dają za darmo

Polecane posty

Gość gość

http://www.nasznowydom.polsat.pl/Odcinek,6617/Odcinek_33,1417391/index.html mąż pił i tyle dzieci, nie rozumiem, mój troche pije to mam jedno i w życiu nie pozwoliłabym sobie na zrobienie tylu dzieci z pijakiem, do tego fundusz alimentacyjny mało nie płaci, zarabiam 1200 zł pracując, dojeżdzając a fundusz za darmo daje 500 zł na dziecko. Niech nie narzeka, że ma słabe zdrowie, bo tyle ciąż, to wytrzymała baba że hej, po jednym mam dosyć. To jest sposób na życie tych kobiet, narodzić i płakać, że nie mają za co żyć, chociaż dostają na rodzinę za darmo dużo więcej jakby zarobiły pracując, czy to one czy ojciec tych dzieci. Nie stać to się nie decyduje na dzieci, chyba proste.

Gość gość
w twoim poscie najbardziej rozwalilo mnie stwierdzenie, ze -jej maz to pijaka a Twój pije tylko trochę :D:D:D nie mogę przestać się smiac. A tej rodzince zycze wszystkiego najlepszego :)

Gość gość
Ale autorka ma rację. W wieku 30 lat mieć tyle dzieci i to jeszcze w sytuacji gdzie mąż pije, nie ma warunków bytowych. No ale państwo da to robią dzieci co rok to prorok, a później biegną gdzie się da i płaczą, że im ciężko. Sorry ale najtańsze pigułki kosztują 7 zł na 3 miesiące i nie uwierzę, że kobiety na to nie stać. Biedę ma na własne życzenie. Tylko dzieci szkoda.