Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wada wzroku

Polecane posty

Gość gość

Astygmatyzm L+3.75 P+4.0 i czy soczewki znajdą się ?

Gość gość
oczywiście, że tak. Wystarczy wejść na allegro

Świetne oprawki Santino na kodano.pl mają. I widziałam też soczewki na tej stronce. Zastanawiam się co jest lepsze- soczewki czy normalne okulary. Do tej pory jakoś nie umiałam se do soczewek kontaktowych przekonać a teraz myślę, że warto spróbować :)

Gość gość
Myślę, że tak, ale najlepiej zapytać jeszcze kogoś kto się najlepiej na tym zna, czyli np. obsługę optyka www.siejka.pl. Mają tam rozmaite soczewki kontaktowe, np. właśnie takie specjalne toryczne, dla osób, które mają astygmatyzm, więc na pewno dobiorą odpowiednie dla Twojej wady wzroku. Mają w tym bardzo duże doświadczenie. Zapewniają też fachową pomoc okulisty, mają tam wyposażony w nowoczesny sprzęt gabinet optometrii. To solidna firma, na pewno warto się do nich zwrócić. Wiem z własnego doświadczenia, robiłam u nich profesjonalne badanie wzroku i zakupiłam ostatnio dwie pary okularów, które bardzo mi się podobają i świetnie spełniają swoją funkcję.

Gość gość
Ja odsyłam Cię do specjalistów z zakładu optycznego www.optycorp.waw.pl. Oni oferują różne rodzaje, wysokiej jakości soczewek kontaktowych, mają np. takie najnowszej generacji. Ja właśnie u nich się zaopatruję w soczewki i jestem z nich zadowolona, są wygodne i miękkie. Śmiało się tam wybierz, na pewno obsłużą Cię profesjonalnie i nie zedrą z Ciebie kasy