Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siedzę, czekam na randkę z NIM...a on milczy! Czemu oni to robią?

Polecane posty

Gość gość

Niby było wszytsko wstępnie ustalone, 4 randka dziś, mówiłam że jak tylko się wyrobię to chętnie się dziś z nim spotkam. I co? On ani wczorar ani dziś rano nie napomknął nic o dzisiejszym spotkaniu:-( Pytanie mam tylko jedno -CZEMU oni tak robią?

Gość gość
wszyscy faceci sa tacy sami...

Gość gość
ale jestes glupia skro sama powiedzialas mu ze sie spotkasz jak sie wyrobisz to on czeka az go powiadomisz o tym czy masz czas

Gość gość
To prawda, mi to zdarza się już trzeci raz:-( Ale pytanie CZEMU??? Codzinnie widać ze mu zależy na kontakcie ze mną, pisze do mnie często a tu nagle taka olewka?:-( I nie nie przespałam się jeszcze z nim żeby była jasność..

Gość gość
16:24 no ale ja napisałam do niego w południe niezobowiązującego smsa o jakiejś p*****le i on nie odpisał do teraz.

Gość gość
moze robi cos innego napisz jeszcze raz

Gość gość
Mileiśmy iść na spacer no ale jak widać kończy się powoli dzień a on nie daje znaku zycia więc już po ptokach. Nigdy facetów nie zrozumiem:-( Poza tym ja się narzucać nie mam zamiaru, mówiłam ze jak zdążę to się chcętnie z nim zobaczę.

"Siedzę, czekam na randkę z NIM...a on milczy! Czemu oni to robią?" To bardzo proste, robią to ponieważ: siedzisz, czekasz na randkę z NIM, to on milczy.

Gość gość
zaintrygowana, a co mam robić? Moim zdaniem jak ktoś się z kimś wstępnie uwawia to nie dlatego że nie chce się spotkać i robi sobie jaja, nie sądzisz?

Gość poruszenie_W_bokserkach
Piszesz, że on caly czas szuka kontaktu z tobą a później że nie chcesz się narzucać? :D Dziewczyno napisz do niego czy się dziś nie spotkacie korona ci z głowy nie spadnie :classic_cool:

Gość gość
a nie mozesz zadzwonic i sie spytac czy sie spotkacie ? ile ty masz lat ? 15? trzeba walczyc jak ci zalezy a nie czekac nie wiadomo na co

"mówiłam że jak tylko się wyrobię to chętnie się dziś z nim spotkam" Nie widzę z Twoich wypowiedzi, następujących informacji: - kto kogo zaprosił na randkę, - czy w ogóle ktoś kogoś zaprosił, - czy potwierdziłaś, że masz czas, jeśli zostałaś zaproszona, lub sama wyszłaś z inicjatywą ps: co masz robić? żyć, a zamiast zadawać takie nieprecyzyjne pytania, ustalić, czy macie randkę czy nie.

Gość gość
olal cie, nie narzucaj sie