Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wiem jak go zmanipulowac bym zamieszkala z nim na 2 tygodnie

Polecane posty

Gość gość

Wracam na emigracje (tam sie poznalismy). Od kilku mc laczy nas cos wiecej.Mowi ze mnie kocha. Problem w tym, ze przez pierwsze 2 tyg dla mnie byloby lepiej, gdybym zamieszkala u niego. Po tym czasie bede miec pierwsze pieniadze na wynajem pokoju. Istotne jest to, ze jade w ciemno, na wlasna reke bede szukac pracy. Mam troche gotowki, ale boje sie ze jak zaplace za wynajem to nie bede miec na zycie. A po tych 2 tyg bedzie bez problemu. Oczywiscie pozniej mu zaplace kase za ten czas co mieszkalam- badz zrewaznuej sie w inny sposob (kolacja, kino etc). Problem w tym, ze nie wiem jak zrobic,zeby to on wyszedl z ta inicjatywa. Dodam tylko, ze nie mieszka sam ;/ mieszka z matka i jej facetem, oraz ze swoim wujkiem.

Gość gość
Ale po co chcesz manipulować powiedz prawdę że szkoda ci kasy na hotel i czy mogłabyś u niego pomieszkać,taki problem.gorzej z tym że dom ma dużo domowników i może wam być zwyczajnie ciasno dlatego sie nie zgodzą. Uwierz mi faceci często nie potrafią się domyśleć,dlatego zapytaj wprost a najlepiej innych domowników też. Ale pewnie to anglia gdzie ludzie są raczej niegościnni.

Gość gość
mieszkanie ma 3 pokoje, metraz ponad 100m kw. On utrzymuje wszystkich;/ gdybym miala kase to bym wynajela pokoj. po ok 1,5 do 2 tyg otrzymam pierwsza tygodniowke i od razu wynajme pokoj. oczywiscie pozniej mu zaplace za te dni badz zrwanzuje sie jakies kino kolacje etc

Gość gość
no to popytaj najlepiej jego i rodzine czy możesz wkońcu tam będziesz gościem. nie musisz się na forum pytać.nikt tu ci nie odpowie czy sie zgodzi.

Gość gość
gość dziś mieszkanie ma 3 pokoje, metraz ponad 100m kw. On utrzymuje wszystkich;/ xxx taaaaaaaa on utrzymuje siebie, matkę, jej gacha i jeszcze swojego wujka weź sie nie ośmieszaj dziewczyno!

Gość gość
Tak mi ciagle mowi. a z tego co widzialam oni sa non stop w domu, tylko on chodzi do pracy

Gość gość
Kolację ? Nie przejdzie chyba że ze śniadaniem do łóżka

Gość gość
mówi ci, że cię kocha, mówi, że wszystkich utrzymuje mówi, mówi... ale o wspólnym mieszkaniu, ślubie, przyszłości nie mówi

Gość gość
jedziesz do ciapatego. od razu widac.wspolczuje .

Gość gość
dokladnie prawdacie wyzwoli powiedzze potrzebujesz sie zatrzymac na dwa tygodnie czy ejst taka mozliwosc i kropka myslisz ze on nie bedzie tym zacwycony ze piekna kobieta bedzie goscic u niego w lozeczu obok taka goraca w abwelnianychh majteczkach z luzna gumka? watpie slonko

Gość gość
nie ciapiaty a greek boje sie powiedziec prawde wole zeby sam z tym wyszedl dzis robie drugie podejscie bo wczoraj stchorzylam

Gość gość
wyjdziesz an dziwke najgorsze ze jestes polka i opinia poleci jak zwykle na caly narod :/

Gość gość
dlaczego na taka wyjde? przeciez nie bede z nim nic robic, wie o tym sam mowi ze kocha etc

Gość gość
Powiedz, że w zamian jedną noc poświęcisz mu, oczywiście jak już beďziesz miała swoje mieszkanie, żeby nikt wam nie przeszkadzał

Gość gość
a dlaczego szukasz szczęścia u Greka, tylu jest Polaków chętnych na związek i sex

Gość gość
eh ale ja nie szukalam wcale greka przyjaznilismy sie gdy bylam na emigracji nigdy nic od siebienie chcielismy wiecej po 6mc okazalo sie ze z przyjazni zrodzilo sie uczucie (chyba,..)

Gość gość
Patrzcie wszyscy. Toz to polskojezyczne posrance pierwszego rzutu. Jeszcze smiecie śmią płuc na Polskę i Polaków. Szczał na was pies polskojezyczne posrance. Rzygac sie chce na ten polskojęzyczny syf.

Gość gość
Slaba prowokacja. Btw, I tak nie znajdziesz odrazu pracy, zeby miec plynnosc finansowa.

Gość gość
Mam znajomych greków i wiem, że oni akceptują tylko greczynki. To co on sobie czuje to jego, ale rodzina i tak wybierze mu rodaczkę. Tak, takie rzeczy wciąż się dzieją w cywilizowanych krajach. Wiec zapytaj się czy możesz zostać na 2 tyg, nie rób z siebie głupiej i nie uprawiaj z nim seksu bo to wyglada jak zapłata (skoro nie masz grosza przy duszy). Gadki o miłości i innych p*****lach tez potraktuj z przymruzeniem oka ;)

Gość gość
powaznie tylko greczynki?:( to mnie zalamalas wciaz nie powiedzialam mu o tym jasno - ze chcialabym zamieszkac 2 tyg bede miala kase na zywnosc zycie - tylko na wynajem w pozniejszym czasie

Gość gość
Nie wiem, może jego rodzina jest inna ale moja najlepsza przyjaciółka jest greczynką i wszyscy których zna i ona sama musi wyjść za rodaka. Jej brat miał niezly dym jak przyprowadził do domu pół Greczynkę a pół Walijkę. I tak, u nich to rodzina ma wielki wpływ. I piszę tu o UK, nie wiem jak jest w samej Grecji czy innych krajach.

Gość gość
o kurcze to jestem w szoku on jest 3/4 greek a 1/4 rosjanin jego matka 1/2 greczynka i 1/2 rosjanka ojcec 100% greek

Gość gość
Nie, no to spoko. Nie beda sie w takim razie czepiać bo jak widać sami zlamali zasady ;)

Gość gość
Od znajomych mojej rodziny córka jest Polką i jest w trakcie przygotowań do ślubu z grekiem. A i mieszkają w Grecji, więc raczej więcej jego rodziny tam jest (od niej tylko matka i babka).

Gość gość
do ślubu z Grekiem* przepraszam za małą literę wcześniej - przeoczenie

Gość gość
Jestm przelom rozmawialam z nim i powiedzialze nie widzi jego rodzina ba nawet sie cieszy ze sie spotyka z polka,bo polscy ludzie maja wartosci moralnoetyczne a i jego mama powiedziala, ze bedziemy m iec ladne dzieci:D Dzis wyznal mi, ze zmieniaja mieszkanie na inne, powiedzialam, niech znajdzie z jednym pokojem wecej dla mnie to wynajme--odpowiedzial, ze nie! ze tyle samo pokoi bedzie bo tak lepiej - bo dzieki temu bede z nim w jednym pokoju. mowie taa jasne fajny art a on, ze to nie zart, ze moge przyjechac, ze czeka etc mowie ze jego matka by nas zabila a on, ze za marzenia nikt nie zabija o.0

Gość gość
2/10

Gość gość
up

Gość emigrantka29
Powiedzialam wprost, ze pieniadze przeznaczone na wynajem musialam wydac na badania lekarskie, ze potrzebuje sie gdzies zatrzymac na dwa tygodnie, pozniej juz bede miec srodki na wynajem. Powiedzial, ze moze powinnam zapytac krewnych chlopaka siostry bo przeciez oni mieszkaja w tym kraju etc o.O A jesli nie to dobrze robie, ze mysle, zeby wyjechac przez agencje, ktora zapewni mi zakwaterowanie o.0 no coz chyba jednak nie jest az tak zakochany Duzo mowi, obiecuje, ze zawsze mi pomoze, ze moge na niego w kazdej chwili liczyc.. a jak wczesniej prosilam zeby mi pomogl znalezc pokoj do wynajecia to nic nie zdzialal..

Gość gość
Moze nie ma warunkow zeby cie zakwaterowac? A rodzina jego wie o tobie? Bo moze cie ukrywa przed nimi. Wspominalas ze on ich musi utrzymywac wiec jeszcze ty na glowie to wiekszy wydatek, nawet te 2 tyg.