Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dość tego rasizmu, że ludzie gadają, że pies jest lepszy niż kot!!!

Polecane posty

Gość gość

Nie rozumiecie, że to inna natura zwierzęcia??? kot wyraża się inaczej niż pies,a nam łatwiej zrozumieć psa tylko z powodu dzielonego razem instynktu stadnego. Nie oznacza to jednak, ze koty są gorsze. Są po prostu inne i trzeba je zrozumieć. Jak ktos nie ma ochoty zagłebić się w obcą naturę, by zrozumiec kota, to niech mu nie pomaga i nie bierze do siebie. W innym wypadku nie ma sensu porównywać dwóch całkiem innych zwierząt. WKurza mnie podważanie kociej przyjaźni. Nie kota wina, że nie szczeka i przez to mniej go rozumiemy. Z psem idzie łatwiej, bo szczeka. I tak wyczuwamy jego nastroje, kota zas trzeba się nauczyć. Zanim ludzie wydadzą swoje rasistowkie osądy powinni poczytac trochę. ;-//

Gość gość
Ja lubie i psy i koty.

Gość gość
No ja właśnie też, ale wiele słysze głosów,ze to nie to samo. A ja wiem, że nie,a le czemu ludzie analizują to na czyjąś korzyśc lub niekorzyść? Inaczej te zwierzaki reaguja i i w ogóle są inne. Ale każde umie się przyjaźnić, jesli wyciągniemy do nich rękę. Ludzie są naprawde ograniczeni,a mi przykro;-(

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
up