Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o ludziach, którzy trzymają pralkę i zmywarkę w szafie

Polecane posty

Gość gość

pomiędzy środkami czystości i kosmetykami?

Gość gość
pamiętam jak wygrała osoba z pralką w szafie :D nie w kuchni czy łazience

Mój ex tak trzymał pralkę. Dziwne mi się to wydawało, ale w końcu nie moje małpy, nie mój cyrk.

Gość gość
w jakiej szafie? wiesz co to jest zabudowa? tzn sprzety kuchenne czy pralka, zmywarka w zabudowie? nie da sie wsadzic pralki do szafy...widac ze ciemnogrod na maxa...

Gość gość
wiem co to zabudowa. a ty wiesz co to szafa z półeczkami? to wyciągnij sobie wirtualnie parę dolnych półeczek i wstaw tam pralkę. kumasz już co mi chodzi?

Tzn, że otwierasz szafę, a tam pralka? Uznałabym to za bardzo oryginalne. Choć w szafie to jak ma być dziwnie wolałabym znaleźć szkielet. ;)

Gość gość
Myślę, że nie lubią mało gustownych urządzeń na widoku i w sposób przemyślany urządzali swoje mieszkanie.:P

Gość gość
to jest dobre rozwiązanie dla tych, którzy albo chcą i lubią coś naprawiać, poprawiać, albo dla tych, którzy mają pieniądze na naprawy bo jeśli coś się stanie, jakaś nieszczelność, to ani wytrzeć, ani dokręcić, ani ustalić skąd woda przecieka estetycznie to mi się podoba, ale praktycznie nie

Gość gość
ale wy macie problemy :-) moja pralka i zmywarka żona się nazywa i zawsze w nocy śpi ze mną ;-)

Gość gość
Dla Polaka byle odmmienność jest dziwna i dziwaczna. Tu gdzie mieszkam , pralka i suszarka w "szafie" to standart. A gdzie komu wygodnie trzymać zmywarkę nikomu nic do tego.